Profimedia, Pacific coast news
samo 4000 pratitelja

Diane Keaton: Holivudska ikona s najpodcjenjenijim Instagram profilom

Ako nekog trebate pratiti na Instagramu, onda je to oskarovka Diane Keaton.

Osim što je osvojila nagradu Oscar za glavnu ulogu u filmu "Annie Hall", 71-godišnja glumica je autorica triju knjiga - od kojih je jedna fotografska - vlasnica je vinarije The Keaton, majka dvoje posvojene djece te iza sebe ima ljubavne veze s tri holivudska zavodnika: Woodyjem Allenom, Warrenom Beattyjem i Alom Pacinom. Kao da to sve nije dovoljno, Diane Keaton je lani imala televizijski debi u serijalu "The Young Pope", ali i aktivirala svoj Instagram profil - koji zasad ima samo sedam tisuća pratitelja i neupitno je jedan od najpodcjenjenijih, kako je to istaknuo W Magazine.

NYC @lorealmakeup SHOOT, MY FIRST BOOMERANG WITH DOMINIQUE @addictedtodom WOMAN POWER #ad #voluminous

Objavu dijeli Diane Keaton (@diane_keaton)

Instagram zajednici se pridružila prije 100 tjedana fotografijom umjetnika Roberta Gobera, ali je nakon toga uzela pauzu od punih 95 tjedana. Vratila se nedavno - i to fotografijom svojeg zlatnog retrivera, a slijed fotografskih objava nastavila je s novim bijelim vinom, kolažima njezinog brata Randyja i zanimljivostima koje je snimila na snimanju serijala "The Young Pope" u Rimu. Kada ne dijeli svoje nove fotografije, Keaton objavljuje one koje su snimili slavni fotografi, ali i svoje profesionalne, koje je snimila davno prije.

My Brother Randy’s Collage of Julia Roberts.

Objavu dijeli Diane Keaton (@diane_keaton)

U svakom slučaju, njezin Instagram račun je prozor u svijet kreativne, razigrane i jedinstvene holivudske ikone i jednako kao i ostatak njezinog rada zaslužuje biti prepoznat – odnosno popraćen.

FOUND ON A WALL IN NYC

Objavu dijeli Diane Keaton (@diane_keaton)

Linker
20. travanj 2024 14:33