Getty Images for CinemaCon
nikad iskreniji intervjuu

Diane Keaton šokirala izjavom: 'Na spoju nisam bila 35 godina'

Glumica Diane Keaton nakon dugo je vremena otvoreno progovorila o svojem privatnom životu i otkrila kako na spoju nije bila više od tri desetljeća.

"Nikad me ne pozovu na spoj, ako ćemo iskreno. Nisam bila na spoju otprilike 35 godina", iznenadila je svojim odgovorom 73-godišnja glumica i dodala kako ima "jako puno muških prijatelja u životu, ali od spojeva ništa, ništa od poljubaca". Diane Keaton je u intervjuu za InStyle priznala i kako nikada nije željela biti nečija supruga.

"Mislim da sam čudna. Ne znam ništa i nisam ništa naučila posebno o životu. To što starimo ne znači da postajemo mudriji", dodala je slavna glumica koju mnogi pamte kao Annie Hall, po ulozi koja je obilježila njezinu karijeru.

"Imam 73 godine i mislim da sam jedina u svojoj generaciji, a vjerojatno i prije, koja je izabrala da bude sama cijelog svog života", rekla je glumica koja bila u vezama s Woodyjem Allenom, Warrenom Beattyjem i Al Pacinom, ali nikad nije požalila što se nije udala.

LAS VEGAS, NV - APRIL 02:  Diane Keaton speaks onstage at CinemaCon 2019 The State of the Industry and STXfilms Presentation at The Colosseum at Caesars Palace during CinemaCon, the official convention of the National Association of Theatre Owners, on April 2, 2019 in Las Vegas, Nevada.  (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for CinemaCon)
Getty Images for CinemaCon

"Nisam nesretna zbog toga. Mislim da ne bi bilo dobro da sam se udala i drago mi je što nisam, a sigurna sam da su i oni. Nije dobro kad radite isti posao kao vaš izabranik. Trebala sam pronaći za sebe običnog i finog tipa", dodala je Diane i otkrila kako ju je previše oduševljavao njihov talent i to je jedino zbog čega žali.

Linker
15. travanj 2024 02:36