Getty Images
nije lako

Dijeli ih samo 16 kilometara: Meghan i njezina majka Doria se uopće nisu vidjeli otkako je stigla kući

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa i dalje su u izolaciji sa sinom Archiejem nakon što su iz Vancouvera u Kanadi stigla u njezinu rodnu Kaliforniju.

Zbog straha od još većeg širenja koronavirusa Meghan Markle još nije posjetila svoju 63-godišnju majku Doriju Ragland.

Meghan je zbog te činjenice jako nesretna, ali se odlučila na žrtvu jer se strogo drži preporuka civilne zaštite. Majka i kći se redovito čuju video pozivima.

Poznato je da su Meghan Markle i njezina majka Doria izuzetno bliske, a njezina majka je nebrojivo puta rekla da je ponosna na kći koja je opet pokazala iznimnu snagu.

Samozatajna Doria Ragland nije promijenila puno svoj način života nakon što joj je kći Meghan Markle postala članom kraljevske obitelji. Ona je Meghan uvijek bila bezuvjetna potpora. 63-godišnja instruktorica joge vjeruje da će njezina kći nakon što je otišla iz Velike Britanije izaći jača i da će biti sretnija.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19:  Meghan Markle leaves the Cliveden House Hotel accompanied by her mother, Ms Doria Ragland, ahead of her wedding to Prince Harry at St George's Chapel at Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Bruce Adams - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images
Doria Ragland najvažnija je osoba u životu svoje kćeri, uz sina i supruga.

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19:  Doria Ragland and Prince Charles, Prince of Wales leave St George's Chapel at Windsor Castle following the wedding of Prince Harry and Meghan Markle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Brian Lawless - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

"Ona je kao osoba iznimno snažna i ne brinem se oko njihove budućnosti", rekla je Doria o kćeri, a njezine riječi prenio je britanski The Sun. Pišu i kako Meghanina majka na odluku kćeri i zeta gleda vrlo blagonaklono.

Možda neki misle kako nekad popularna glumica Meghan Markle i njezin izabranik princ Harry tuguju, no oni ne skidaju osmijeh s lica. Razlog tome je što je slavni bračni par izabrao luksuznu vilu za svoj novi život, daleko od britanskih dvora. Naime, otkako su otputovali iz kanadskog Vancouvera i smjestili se u Los Angelesu, odlučili su da će im upravo Kalifornija u budućnosti biti baza, jer im baš kao i imanje na koje su "bacili oko" pruža ono o čemu već dugo maštaju - pružit će im osjećaj izoliranosti.

Raskošna vila s bazenom u Malibuu, vrijedna je, pišu strani mediji, vrtoglavih 5,4 milijuna dolara. Do sad su Meghan i Harry bili u Los Angelesu u kući koju im je na raspolaganje stavio newyorški bogataš Michael Hess, muž Meghanine prijateljice, modne dizajnerice Mishe Nonoo. Najveći plus je, dakako, to što u susjedstvu živi Meghanina majka koja će na druženje morati malo pričekati.

ČITAJTE I:


Nije se mogao suzdržati: Princu Harryju krenule suze kad je govorio o svojoj Meghan

Ova super baka ne posustaje u zdravim navikama: Život joj se nije nimalo promijenio

Stajliš na kći: Majka Meghan Markle u hlačama rezerviranim za najodvažnije

Linker
19. travanj 2024 10:08