PRI IZLASKU IZ RESTORANA

Dino Rađa nakon 35 godina slučajno sreo osobu zbog koje se rasplakao: ‘Što ću, emocije ne pitaju‘

Legendarni košarkaš Dino Rađa ovogodišnje ljetovanje će zasigurno zauvijek pamtiti! Pri izlasku iz restorana na Visu neplanirano je sreo svog prvog trenera kojega nije vidio više od 35 godina, što mu je u valu emocija natjeralo i suze na oči.

Dino Rađa nije mogao ni sanjati koliko će mu se ovogodišnje ljetovanje na Visu urezati u pamćenje. Nakon izlaska iz restorana slavni košarkaš slučajno je, naime, sreo svog prvog trenera Petra Bezelja kojega nije vidio više od 35 godina, a emocije oko tog neplaniranog susreta morao je podijeliti s pratiteljima na društvenim mrežama.

"Izlazin iz restorana u Komiži neki dan, prilaze mi dva čovika i jedan mi se javlja. Vidin da me nekako poznaje a ja njega ne mogu smistit nigdi. Dok se borin sam sa sobon da skužin pogledan drugog, starijeg i odjedan put mi srce uđe u grlo", započeo je Dino u opisu fotografije.

Čitajte i: Dino Rađa o divcu, novcu i životu u Zagrebu: 'Korona nam ne prilazi blizu, boji se Viktorije'

"Moj prvi trener Petar Bezelj. Nisan ga vidija više od 35 godina. Otiša je iz kluba priko granice odavno, tiho i nekako smo se pogubili. Nije u to doba bilo komunikacijskih sredstava ka danas. Suze na oči odma. Šta ću, emocije ne pitaju. Sitiš se prvih koraka koje te naučija i prođe ti puno toga kroz glavu u sekundi. Baš mi je nekako puno srce bilo cilu večer. Sjor Petre, živili", napisao je Dino u objavi koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

"Tako se veliki i sjajni ljudi ponašaju, bravo ljudino!", "Jedan je Dino Rađa", "Prekrasno", samo su neki od komentara obožavatelja koje je Dino raznježio objavom.

Koliko je emotivan i zahvalan, Dino nikada nije skrivao od javnosti, a spomenutog trenera već se prisjećao na društvenim mrežama opisujući svoj prvi trening sada već davne 1981. godine.

Linker
18. travanj 2024 06:06