idila u istri

Dirljiva čestitka voljenom suprugu! Charles Pearce sa Ellom slavi u njihovom novom domu

Veliki je dan za obitelj Dvornik Pearce. Osim što su nedavno uselili u novi dom u prekrasnoj Istri, danas Charles Pearce, suprug Elle Dvornik Pearce, slavi rođendan!

Charles Pearce, suprug poznate domaće influencerice Elle Dvornik-Pearce slavi 45. rođendan! "Dragi mužu, sretan ti 28. rođendan OPET! Želim nam još puno zajedničkih rođendana tijekom kojih ćemo ostajati mladi u glavi dok nam tijela stare. 28 zauvijek. Volim te", čestitala je Ella rođendan suprugu objavom na Instagramu.

"Sretan rođendan Charles....on je meni tako simpa", "čovjek ima prirodan botox i izgleda 10 godina mlađe! Zato nikad ne neću smršaviti! Sretan mu od srca", "I mom mužu je danas rođendan!! Eto nek‘ im je sretan", neki su od komentara pratitelja punih dobrih želja.

Čitajte i: Potraga je napokon gotova! Ella i Charles uskoro sele u okolicu Rovinja: ‘Ne mogu spavati noćima‘

Prošle godine, Ella je Charlesu poklonila električni romobil. "Sad znate zašto sam pitala za električni romobil - jer je Charlesu danas 44. rođendan! Vidi kako se vozi prema krizi srednjih godina! Sretan ročkas Charles", napisala je tada uz objavu fotografije presretnog Charlesa s rođendanskim poklonom.

Što je Charles ove godine dobio za rođendan, influencerica nam još nije otkrila.

Ella i 15 godina stariji Charles upoznali su se još 2014. godine u Londonu, a dvije godine kasnije su se i zaručili. Vjenčali su se 2019. godine u Los Angelesu, a zajedno imaju dvije kćerke - Balie i Lumi koje javnost obožava!

Čitajte i: Ella Dvornik u strahu od potresa pobjegla u Istru: Tamo se uskoro i seli, a u vidu ima čak dvije kuće

Domaća influencerica pratitelje često oduševi crticama iz svakodnevnog života, koje dijeli preko društvenih mreža, a posljednjih dana svi prate Ellino preseljenje u Istru.

Linker
17. travanj 2024 10:03