Dan očeva

Dirljive fotografije poznatih Hrvatica... ‘Svaki muškarac može biti otac, samo oni posebni mogu biti tate‘

Da je tata poseban oslonac u životu i da on ima posebnu vezu s djecom, pokazali su brojni naši poznati obilježivši taj dan i svoje najbitnije muškarce u životu.

Dan očeva, koji se 19. ožujka slavi u Hrvatskoj i mnogim zemljama Europe, povezan je s danom sv. Josipa. Brojni su naši poznati ovaj simboličan dan iskoristili da bi odali počast svojim najbitnijim - bilo da je riječ o supruzima ili o njihovim tatama, a našli smo i jednog tatu koji je stavio svog sina na ramena i čestitao ovaj dan svim svojim 'kolegama' očevima.

Osjećaj ponosa, ljubavi, nostalgije - kako kod koga. No, jedno je sigurno. Društvene mreže preplavile su fotografije nasmijanih lica i izraza ljubavi prema najvažnijim muškarcima u našim životima.

Čitajte i: Očevi na roditeljskom dopustu! Najmoćniji muškarci svijeta ga koriste, a sve češće s djecom ostaju i poznati Hrvati

Viktorija Rađa

Bivša miss i supruga našeg proslavljenog košarkaša Dine Rađe, Viktorija, uz zajedničku fotografiju s ocem, samo je jednostavno napisala 'Tata' i stavila emotikon srca.

Petra Kurtela

Glumica Petra Kurtela objavila je dvije fotografije na kojoj su njezina tri najvažnija muškarca. Uz sina Relju na jednoj je njezin otac, a na drugoj uz nju i sina smije se i njegov tata Igor. Petra je ovime čestitala Dan očeva.

Marijana Mikulić

Glumica Marijana Mikulić, majka je trojice sinova, o obiteljskim dogodovštinama vesele trojke te nje i supruga Mare često piše i objavljuje na društvenim mrežama. Ovaj Dan očeva prvo je odlučila čestitati svom ocu.

"Gledanje starih albuma, iz mog djetinjstva, uvijek mi izazove toliku nostalgiju i sjetu da na momente imam osjećaj da će mi srce puknut. Ali morala sam mom starom čestitati dan očeva, pa sam htjela neku baš od tih, dok me još čuvao i držao u krilu. Suze su same krenule. Sretan ti dan očeva stari moj, i nek sam ista k'o ti, ponosna sam na to", napisala je Marijana uz nekolicinu fotografija iz djetinjstva.

Marko Tolja

Pjevač Marko Tolja postao je otac prije dvije godine, ovaj talentirani Riječanin često dijeli s pratiteljima kako provodi vrijeme sa sinom Marom i koliko uživa u tome - a sada je odlučio čestitati dan svim svojim 'kolegama' očevima.

"Pa nismo ni mi očevi baš 'za bacit' da ne bi imali svoj dan! Happy Father’s Day!", napisao je pjevač uz idiličnu fotografiju na kojoj se vidi kako svg sina nosi na ramenima i gledaju u more.

Marijana Batinić

Televizijska voditeljica Marijana Batinić, upravo uživa na porodiljnom dopustu, nakon što su u rujnu ona i suprug Matej Pašalić dobili svoju drugu kćer Rozu. A vesela i vedra Marijana nije propustila obilježiti Dan očeva i Mateju i svom ocu.

"Svaki muškarac može biti otac, samo oni posebni mogu biti tate...", napisala je uz sliku snimljenu u igri Mateja i njihove starije kćeri Ene. Prije toga Batinić je podijelila niz ilustracija, kazavši da je sretnica što na svakoj od crteža vidi sebe i svog tatu, ali i prepoznaje svog muža i kćeri.

"Dragi tate, sretan vam Dan očeva!", zaželjela je Marijana.

Nataša Janjić Medančić

Glumica Nataša Janjić Medančić također uživa u porodiljnom dopustu, nakon što su ona i njen suprug Nenad Medančić u srpnju prošle godine dobili kći Kaju. Njihov stariji sin Toni, ove je veljače napunio dvije godine. Upravo uz zajedničku sliku svojih muškaraca, Nataša je zaželjela sretan Dan očeva.

"Budite najčvršći stup i najmekši zagrljaj svojoj djeci. Budite im oči kojima svijet vide mjestom najljepših mogućnosti i motor kojim ga osvajaju. I poštujte njihove majke", napisala je glumica.

Antonija Mišura Sandrić

Otkako su prošle godine dobili svoju jedinicu, košarkašica Antonija Mišura Sandrić i njen muž Marko Sandrić ne kriju koliko uživaju uz svoju Taru. Uz dvije fotografije s jako svečane prigode Antonija je čestitala Dan očeva svom Marku. "Svaka kći doda iskru u život svog oca", napisala je sportašica.

Linker
19. travanj 2024 15:12