top forma

Dizajnerica u oskudnom izdanju ostavila svijet u nevjerici! Otkrila zašto tako izgleda u 72.

Vera Wang svjetski je poznato dizajnersko ime, a nositi njezin dizajn stvar je prestiža među nizom svjetskih zvijezda. Sinonim je za eleganciju, a odsad i za vitalnost. Nitko ne može vjerovati da nekadašnja sportašica i u osmom desetljeću ima izražene trbušnjake.

Dizajnerica Vera Wang ime je koje obično vežemo uz glamurozne haljine i vjenčanice. Radi li se o crvenom tepihu, svečanosti ili vjenčanju - Vera se kroz desetljeća karijere nametnula kao stvar prestiža. Radila je u karijeri sa svim slavnim imenima kojih se možete sjetiti - no, posljednje vrijeme u medijima je prisutnija zbog svojih godina negoli rada.

Kako i ne bi, kada Vera u 72. godini života izgleda duplo mlađe. Kada je u svibnju u svojoj vili na Miamiju boravila u samoizolaciji, pozirala je u sportskom grudnjaku i kratkim hlačama, a internet je pao u trans, ne znajući u što da prije gledaju - njezine trbušnjake, ruke ili noge. Utrenirana dizajnerica priznala je ovih dana da je reakcijom ljudi bila potpuno šokirana.

Htjela je, zapravo, fotografijom na Instagramu pokazati ukosnice koje nosi u kosi.

"Trebali smo zaista misliti što ću nositi na fotografiji i pokušati zadržati fokus na kosi. Činjenica da su svi na kraju pričali o mom sportskom grudnjaku je suluda", rekla je Vera.

Šokirana je bila i jer je zahvaljujući svom poslu naviknula biti iza kamere. Dok je radila u Vogueu, nadzirala je niz snimanja, a nakon toga - kao dizajnerica je uvijek na prvo mjesto stavljala svoje klijentice.

Kada su je pitali kako održava liniju koja je zaludjela svijet, Wang je odgovorila da nema rutinu, već vježba kada stigne i kada se sjeti.

"Moram reći da sam u mladosti bila vrhunska sportašica, bavila sam se umjetničkim klizanjem i plesala sam balet. Kada provedete prvih 16 godina svog života toliko fizički angažirani, čini mi se da to ostaje, tijelo to pamti", rekla je Wang i dodala da je važno uvijek dobro se naspavati.

"San je ključan. San i povremeni koktel su regeneracija, ne znam kako bih drugačije vodila veliku tvrtku i odgojila dvoje djece", jasna je ova dizajnerska legenda.

Linker
18. travanj 2024 20:03