Instagram
skrasio se u 50-oj

DJ Tiësto usred pustinje oženio 27 godina mlađu manekenku

Jedan od vodećih DJ glazbenika na svijetu već je jednom trebao stati pred oltar, no tada je 'pobjegao' u zadnji čas. Za njega je bila druga sreća ona prava jer se sada u jedinstvenom ambijentu na ljubav zakleo 27 godina od sebe mlađoj odabranici.

U nevjerojatnom pustinjskom krajoliku u američkoj saveznoj državi Utah DJ Tiësto rekao je sudbonosno "da" 23-godišnjoj manekenki Anniki Backes. Popularni nizozemski DJ pravog imena Tijs Michiel Verwest svoju suprugu upoznao je 2015. godine i od tada su postali nerazdvojni.

"Ljubav mog života", napisao je na Instagramu uz nekoliko fotografija s vjenčanja i uz datum na koji su se odlučili vjenčati. Par se zaručio u studenom prošle godine. "Nakon upoznavanja družili smo se dva mjeseca, a kada je stigla Coachella, dan prije festivala odlučili smo da ćemo biti zajedno. Proveli smo vikend na festivalu i ludo se proveli, samo nas dvoje. Niti sekunde nam nije bilo dosadno, a kad smo se vratili u New York, nismo se htjeli razdvojiti. Tada smo shvatili da je to - to", u jednom intervju je kazao šesti po redu najplaćeniji DJ i producent na svijetu.

Mladoženja je za vjenčanje u pustinji odabrao Tom Ford odijelo, u stilu svog omiljenom TV lika, James Bonda, a mladenka je nosila dvije vjenčanice - s potpisom Oscara de la Rente i s potpisom kuće Berta.

Ispred 80-ak uzvanika, kako doznaje Vogue, par se vjenčao u luksuznom resortu s pet zvjezdica Amangiri, poznatom kao "futurističkom destinacijom". Par je kazao kako oboje vole Las Vegas, pa su razmišljali o toj lokaciji, no zaključili su da žele nešto malo drugačije. Oltar je izrađen od betona, a ceremonija se održala u okruženju stijena, plavog neba i dekoracija u obliku ružičastih ruža i ogledala koja su reflektirala pustinju.

"Preplavljen sam s emocijama jer sam zaljubljen već dugo vremena i razmišljao sam o ovome danu jako dugo, a sada je napokon došao", kazao je glazbenik.

Instagram

Inače, Tiësto iza sebe već ima nekoliko veza s manekenkama, a 2008. godine trebao se oženiti sa tadašnjom zaručnicom Stacey Blokzijl. Zaprosio ju je godinu dana ranije, no zbog natrpanog rasporeda otkazivao je vjenčanje, pa je zaručnica na kraju odustala od ceremonije.

Linker
25. travanj 2024 01:42