UNIVERSAL/FERRARI/PROFIMEDIA
sjećate se njega?

Dječak iz hita ‘Zapravo ljubav‘ šokirao: ‘Ima 30? Izgleda kao dijete koje se pretvara da je odraslo‘

Preslatki dječak iz hit filma danas je odrastao čovjek. Thomas Brodie-Sangster i dalje se uspješno bavi glumom pa je tako glumio u "Daminom gambitu".

Preslatki dječak iz hit filma danas je odrastao čovjek. Thomas Brodie-Sangster i dalje se uspješno bavi glumom pa je tako glumio u "Daminom gambitu".

Proslavio se sa svega 13 godina, a mnogima je preslatki klinac iz hita "Zapravo ljubav" i dalje u pamćenju upravo kao dječak kakav je bio u filmu iz 2003. Iznenadio je mnoge pojavljivanjem u showu "This Morning", gdje je pričao o slavi koja ga je snašla kao dječaka. Zvijezda Netflixovog hita "Damin Gambit" govorio je o snalaženju u industriji, u kojoj se izvrsno snašao. Thomas Brodie-Sangster srećom nije doživio sudbinu koju su doživjele mnoge dječje zvijezde.

image
U emisiji "This Morning" iznenadio je gledatelje dok je pričao o dječjoj slavi koja ga je snašla u nježnim godinama.
THIS MORNING/FERRARI/PROFIMEDIA

Obitelj i prijatelji spasili su ga od posrnuća tipičnog za mnoge mlade zvijezde

"To može biti jako čudan život za djecu i mlade, no bio je to način života koji sam volio, prepun avantura. Oslanjao sam se tada na prijatelje i obitelj, a činim to i danas", rekao je Brodie-Sangster o načinima na koje je ostajao uravnotežen kada ga je slava snašla u dobi od svega 13 godina. Nakon njegovog gostovanja u emisiji, Twitter su preplavili šokirani obožavatelji filma "Zapravo ljubav".

Čitajte i: Legendarna romantična komedija dobiva filmski nastavak

image
Thomas se sjajno snašao u Netflixovom hitu "Damin Gambit".
SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Ne mogu vjerovati da Thomas Brodie-Sangster ima 30 godina", napisao je jedan korisnik Twittera. "Ima 30?! Izgleda kao dijete koje se pretvara da je odrasla osoba", napisao je drugi korisnik. Mnogima je uljepšao jutro svojim pojavljivanjem i činjenicom da je i dalje u glumačkom svijetu.

Linker
26. travanj 2024 20:45