Instagram
OBRNUTI REDOSLJED

Djevojačka nakon vjenčanja: Ella Dvornik partijala s curama i dobila prelude poklone

Nakon što su na Valentinovo otputovali u Las Vegas i okrunili svoju vezu dugu pet godina brakom, Ella Dvornik proslavila je svoju djevojačku večer u društvu prijateljica.

Sređene cure po Ellu su stigle u limuzini sa šampanjcem nakon čega su se uputile na proslavu u jedan stan. Andrea Andrassy i blogerica Matea Frajsberger bile su neke od uzvanica koje su na društvenim mrežama podijelila djelić atmosfere.

Ella je na poklon dobila i personalizirane poklone poput majica s njezinom slikom i natpisom 'Balie me briga', a isti natpis koji se referira na njezinu kćer Balie Dee bio je tiskan i na upaljačima i limenkama pive. Novčanice koje su razbacale po podu na sebi su nosile Ellin lik, a sve nije prošlo niti bez torte karakteristične za svaku djevojačku zabavu.

Instagram/@elladvornik

Instagram/@click4chic

Instagram/@click4chic

Instagram/@click4chic

Jedna od naših najpoznatijih blogerica i majka jednogodišnje Balie Dee za svoju zabavu nosila je haljinu domaćeg brenda Krie čije kreacije često nosi, a za ovu priliku je odabrala crnu haljinu s visokim prorezom koji je otkrio njezinu nogu. Kolumnistica i komičarka Andrea Andrassy nosila je party haljinu na šljokice.

"Prije pet godina, kada smo se tek upoznali, Charles me želio odvesti u Vegas i oženiti, ali nisam imala vizu. Doduše, imam je sada. Ima li boljeg načina da se proslavi sretan završetak od novog sretnog početka. Već tri godine, otkako smo se zaručili, pokušavamo organizirati vjenčanje, ali s obiteljima na drugim krajevima Europe to je bilo stvarno teško. Pa smo se odlučili na ono u čemu smo najbolji, kako bi Frank rekao, "učinili smo to na svoj način", napisala je kći hrvatskog kralja funka ispod fotografije s vjenčanja na Instagramu koja je došla kao iznenađenje.

Linker
18. travanj 2024 12:41