Goran Višnjić
 Danijel Bartolić / Hanza Media
ODLIČNA PROMOCIJA

Dobar provod u Hrvatskoj: Goran Višnjić uživao sa starim prijateljima, ali i upoznao neke nove

Naš najpoznatiji glumac u Hollywoodu prošlih je nekoliko tjedana proveo u Hrvatskoj, a osim rodnog Šibenika posjetio je i druge krajeve te dobro balansirao posao i odmor, ali i napravio lijepu promociju za Lijepu našu.

"U idućim tjednima vidjet ćete puno fotografija iz Hrvatske, nadam se da će biti zanimljivo.", najavio je Goran Višnjić na početku svog povratka u Hrvatsku. Naime, krajem lipnja stigao je u Šibenik gdje je letio s Hrvatskom ratnom mornaricom i svoje iskustvo podijelio s obožavateljima, a nakon promoviranja poziva pilota, nastavio je uživati po Dalmaciji.

--> Tremu nije mogao sakriti: Goran Višnjić poletio s Krilima Oluje do Šibenika

Osim što je uživao na Jadranskom moru, slavni glumac uspio je svoj povratak iskoristiti i za ponovno druženje sa starim prijateljima. Tako je Ninu Badrić posjetio na Hvaru, gdje ona provodi ljeta u svojoj kući, a uživao je i s dečkima s Akademije - Tarikom Filipovićem, Reneom Bitorajcem i Goranom Navojcem. Posebno mu je drago bilo što je napokon upoznao svojeg sugrađanina sa svjetskom karijerom Maksima Mrvicu, a na premijeri filma "General", u kojem ima glavnu ulogu, družio se i s predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović, dok je crvenim tepihom prošetao uz punca i redatelja filma Antuna Vrdoljaka. Svoj ispunjen odmor u Hrvatskoj završio je još jednim upoznavanjem: družio se s olimpijskom pobjednicom Sandrom Perković koju je nahvalio, ne samo zbog sportskih uspjeha, već i zbog ugodnog druženja jer je "ona jedna cool i nevjerojatna dama".

Dok je bio u Hrvatskoj, osim što je letio s akrobatskom grupom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva Krilima Oluje preko svog rodnog grada, posjetio je i selo Modrići, pri čemu je pozdravio Luku Modrića, kapetana hrvatske nogometne reprezentacije i napravio samo takvu reklamu među svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

"Gorane, ti si stvarno prava ljudina i hvala sto promoviraš našu voljenu Hrvatsku", napisao mu je jedan od pratitelja.



Sibenik, 230119.
Na tvrdjavi Sv. Mihovil u tijeku je nastavak snimanja filma General Antuna Vrdoljaka u kojem ulogu igra Goran Visnjic i Rene Bitorajac.
Na fotografiji: Goran Visnjic.
Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX
Goran Višnjić najponosniji je što se snimalo i na tvrđavi Sv. Mihovil u njegovom rodnom gradu...

Zbog angažmana u kojem glumi generala Antu Gotovinu Goran Višnjić je proteklih godina i češće boravio u Hrvatskoj. S obitelji je prvi put stigao polovicom veljače 2017. jer su on i njegov sin Vigo (8) tada krenuli sa snimanjem filma "General".

"Vigo je završio sa svojim prvim glumačkim poslom. Moram reći da je iznenadio i mene i sve ostale svojim strpljenjem, fokusiranošću i koncentracijom. Sjajan posao, Vigo! Naravno, sve je bilo lakše uz sestru Lanu i mamu u publici.", rekao je tada ponosan tata.

U Hrvatskoj je dočekao i 2019. godinu, a tada je ponosan, s osmijehom od uha do uha, prošetao Dubrovnikom u društvu svoje kćeri Lane Lourdes. Prolaznici su tako na Stradunu mogli primijetiti kako 11-godišnjakinja jako nalikuje slavnom ocu, najpoznatijem po ulozi doktora Kovača u hit serijalu "Hitna služba", koji ju je za vrijeme šetnje čvrsto držao za ruku.

Pula, 130719. 
Press konferncija Pula film festivala.
Na fotografiji:Goran Visnjic.
Foto: Marijana Banko / CROPIX
Marijana Banko / CROPIX
Goran Višnjić okružen kamerama i novinarima u Puli

Linker
19. travanj 2024 09:01