Nije pazila

‘Dobila nogu‘: Kontroverzne objave na društvenim mrežama američku glumicu koštati će karijere

Omiljena glumica koja je svojim umijećem borilačkih vještina izrasla u filmsku akcijsku zvijezdu, konzervativnim stavovima i vrijeđanjem neistomišljenika protiv sebe je okrenula obožavatelje i većinu holivudske zajednice.

Američka glumica i bivša majstorica borilačkih vještina Gina Carano (38), unatoč tome što je imala vjernu vojsku obožavatelja, dobila je izvanredni otkaz iz popularne znanstvenofantastične serije 'The Mandalorian' koja se dvije sezone emitira na Disney Channelu.

Glasnogovornik produkcijske kuće Lucasfilm koja producira ovu seriju inspiriranu 'Ratovima zvijezda' , objavio je kako više ne računa na glumicu niti u jednom njihovom projektu jer svojim objavama na društvenim mrežama vrijeđa ljude na temelju njihovog kulturnog, vjerskog i političkog opredjeljenja što smatraju potpuno neprihvatljivim.

Glumica otvoreno konzervativnih stavova na svom Instagramu objavila je da je danas u Americi biti Republikanac isto kao što je bilo Židovima za vrijeme holokausta.

Gini Carano, inače zvijezdi filmova 'Izdaja', 'Deadpool' i 'Brzi & Žestoki 6' to nije prva kontraverzna objava jer se proteklih mjeseci rugala ljudima koji zbog pandemije koronavirusa nose maske, te ih vrijeđala da ne vide zavjeru i navodnu izbornu prijevaru kojom je Donalda Trump udaljen iz Bijele kuće.

image
Glumičina usporedba izazvala je zgražanje.
PROFIMEDIA

Sve objave je izbrisala no preslika ove posljednje kojom uspoređuje Republikance i Židove brzinom munje se proširila internetom, a dojučerašnji obožavatelji zahtijevali su da se glumici da otkaz iz popularnog serijala.

Nakon odluke produkcijeske kuće Lucasfilm u vlasništvu slavnog redatelja George Lucasa, suradnju joj je otkazala i njezna agencija za talente UTA pa se čini da će dojučerašnja zvijezda teško naći novi posao.

Inače, serija 'The Mandalorian' putem torrenta najčešće je preuzimana Disneyeva znanstvenofantastična serija čija je druga sezona završila 18. prosinca 2020., a produkcijska kuća još se nije izjasnila što će u trećoj sezoni učiniti s njezinim likom, galaktičkom lovkinjom na glave Care Dune, no čini se da će završiti negdje jako, jako daleko u svemiru.

Linker
25. travanj 2024 00:07