Mami uzdahe

Dobro joj ide: Salma Hayek otkrila zašto neće tako skoro prestati objavljivati fotke u badiću

Na Instagram profilu latino zvijezde u posljednje vrijeme iskaču fotografije u bikinijima, za što ona ima itekako dobar razlog. Naime, glumica se u karanteni posvetila vježbanju pa smatra da je rezultate šteta ne pokazati.

Jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih latino zvijezda, Salma Hayek, broji već 54 godine. No, malo tko bi joj dao te godine jer izgleda barem deset godina mlađe. Svima je poznato da ova dama ima zaista dobre gene, a njima se itekako ponosi. U posljednje vrijeme glumica fanove redovito časti fotkama u bikiniju koje objavljuje na svom Instagram profilu.

Ovakve fotke postale su njezin svojevrsni zaštitni znak, a u intervjuu za Entertainment Tonight, Hayek je otkrila da ne planira tako skoro prestati pokazivati svoje tijelo i to iz jednog jednostavnog razloga.

Čitajte i: Salma Hayek oduševljena je Hrvatskom, sa suprugom posjetila još jedan dragulj naše obale

Kazala je da se posvetila vježbanju tijekom karantene i željela se pohvaliti teško stečenim rezultatima. Hayek je dijeljenje fotki u kupaćim kostimima opisala kao "oslobađajuće iskustvo".

"Morala sam puno smršavjeti i vježbati da bih krajem godine ušla u bikini. Drago mi je da sam okinula puno fotki, nije me sram jer je to bio prvi tjedan odmora. Ali nakon toga, kada sam čula da opet idemo u lockdown, počela sam ponovno jesti", objasnila je glumica koja je u Hrvatskoj prošle godine snimala film "The Hitman's Wife's Bodyguard".

Dodala je kako ne provodi svaki dan na bazenu, već je odjednom snimila većinu fotki koje onda objavljuje jedno za drugom. "Ljudima je već dosta, ali dat ću im pauzu. Mislit će kako nosim bikini svaki dan, no fotke su zapravo s istog mjesta. Sačuvala sam fotke jer nisam u istom stanju kao tada. Širim ljubav. Skoro mi ih ponestaje!", našalila se Hayek.

Starenje je ne brine, osim...

Koliko god bila ponosna na svoje tijelo, čak i ona ima teške dane kada joj se ne sviđa odraz u ogledalu. "Kad pogledam svoje slike u 30-im i 40-im godinama, vidim se puno ljepšom nego što sam to smatrala u ono vrijeme. Bila sam dosta kritična prema sebi pa sad kad se pogledam u ogledalo razmišljam o stvarima koje trenutno ne vidim i kako ću se sama sebi sviđati za 10 godina!, rekla je jednom prilikom.

Čitajte i: Holivudski prvaci u Splitu! Prizori sa Salmom Hayek i Owenom Wilsonom ostavljaju bez daha

Hayek stoga najviše voli kada nema šminke na licu, kada je potpuno prirodna.

"Moji najdraži dani su oni kada ne moram nositi šminku i kada se ne moram gledati u ogledalo jer me zapravo uopće nije briga kako izgledam. Tada si potpuno prisutan i ne opterećuješ se nebitnim stvarima", otkrila je glumica, istaknuvši da joj kod starenja najteže padaju promjene vezane uz vid jer sada više, kaže, ne može ni čitati bez naočala.

Linker
23. travanj 2024 23:14