Obiteljsko veselje

Dok iščekuju dolazak prinove, u domu Antonije Mišure Sandrić ima itekako razloga za slavlje

Trudna sportašica svom je suprugu uputila nježnu čestitku povodom njegovog rođendana: ‘Djeca nam imaju najboljeg tatu, a to će još tek shvatiti s vremenom‘.

U domu Antonije Mišure Sandrić ima razloga za slavlje napretek, naš bivša košarkaška reprezentativka na svom je Instagramu otkrila da su unutar svog doma obilježili zaista važan dan - 34. rođendan njenog supruga Marka Sandrića.

U intimnoj atmosferi, uz tortu, Marko je zaista blažen među ženama, uz Antoniju s njima se veselila i njihova prvorođena ljubimica Tara. Antonija je suprugu uz nekoliko zajedničkih fotografija posvetila i iznimno nježne riječi.

"Nekad se uhvatim da riječima ne mogu opisati koliko te volim, ni jednog dana u 17 godina nisam pomislila na nešto drugo.

Hvala ti za sve, hvala što mi te dragi Bog poslao i da budem najsretnija žena uz tebe, djeca nam imaju najboljeg tatu, a to će još tek shvatiti s vremenom!

Sretan ti rođendan ljubavi moja! Volimo te!", napisala je Antonija.

Čitajte i: Stiže drugo dijete! Antonija Mišura Sandrić dirljivim fotografijama otkrila da je trudna, a nije skrivala ni spol bebe

U slatkom iščekivanju

Marko i Antonija prvi su put postali roditelji u veljači 2020. malena Tara od tada im je centar svijeta. Uskoro će se njihova obitelj proširiti za još jednog člana, a kako je Antonija otkrila, bit će to maleni dečkić.

Uzbuđena mama već priprema robicu za svog malog frajera, a do tada cijela obitelj slavi njihove važne datume.

Linker
17. travanj 2024 20:51