dobra prilika

Đoković je pronašao raj na zemlji: Kod njega nema krize, još ljetos je donio odluku

Nakon što se u lipnju doznalo da Novak Đoković i njegova supruga Jelena imaju pozitivan nalaz na Covid-19, otkazano je finale Adria Toura, a teniski as otišao se oporaviti na sigurno utočište u Španjolskoj koje je poslije toga poželio posjedovati zauvijek...

Srećom, koronavirus je teniski broj jedan - Novak Đoković pobjedio lako, bez težih simptoma, a odmah se nakon oporavka odmah primio reketa i nastavio s treningom.

Od tada je pobjeđivao jer nije izgubio fokus, a to mu je omogućilo imanje u španjolskoj Marbelli koju je poželio i kupiti. Toliko se dobro tamo osjećao da je imanje na Pirinejima odlučio i pribaviti u trajno vlasništvo svoje obitelji.

Po tvrdnjama španjolskih medija, a prenose ga i Sportske novosti, radi se o kupovini od vrtoglavih 10 milijuna eura.

Vila se nalazi na najluksuznijoj lokaciji s nestvarnim pogledom na more i planine koje okružuju mjesto. Ima devet soba u glavnoj kući, kao i osam kupaonica, dok postoje i dvije sobe u kući za goste - stoji u opisu luksuzne nekretnine prvog tenisača svijeta. Unutar kuće je i velika teretana, mjesto za zabavu i igre (biljar, stolni tenis), a postoji i kino.

"Najspektakularnija je zapravo terasa koja ima puno kvadrata i ima nevjerojatan pogled na more", pišu strani mediji, a to je upravo ono što je "kupilo" Novaka.


Novakova supruga Jelena smatra da je je ovo mjesto idealna okolina za odrastanje njihove djece. Navodno, kako prenosi Kurir, planiraju da Stefan i Tara tamo idu u školu. Nedavno je za časopis Gloria otkrila formulu za sretan brak.

"Mislim da ne postoji neka formula, brak jednostavno funkcionira ili ne. Kao i svaki odnos. Potrebno je mnogo poštovanja i emocionalnog angažmana da bi brak bio kvalitetan i trajao. Novak puno putuje, a kad se vrati s puta, to je kao da se opet upoznajemo, ponovno se zavodimo jer smo se oboje u međuvremenu zaželjeli jedno drugog i možda ne tako uočljivo na prvi pogled, ali i promijenili.", zaključila je.

Linker
16. travanj 2024 16:55