Instagram
Iz srca

Domaća glumica o braku: Preživjeli smo i lijepe i ružne trenutke

Cijelu priču ispričala je domaća glumica kroz nekoliko obiteljskih fotografija - najprije udvoje, pa utroje, i naposljetku, učetvero

'U početku bijasmo samo nas dvoje... Onda je došao broj jedan, a nakon nekog vremena i broj dva. Postali smo prava mala banda. Naših 12, zbijeno u par fotki... I suza, i smijeha, i jubavi, i svega lijepoga i ružnoga smo zajedno doživjeli i preživjeli. Mnogo volim mog životnog suputnika, supatnika, partnera, prijatelja, i želim nam oboma puno zdravlja, sreće, i još mnoge godišnjice okruženi našim najdražima da provedemo! Živjeli!', riječi su kojima je i ove godine, na 12. godišnjicu braka, suprugu, ali i prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama, poručila domaća glumica Marijana Mikulić.

Marijanin suprug Josip docent je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i oboje uvijek pokazuju koliko im je važan obiteljski život. Sinovi Ivan i Andrija uvijek su u središtu pozornosti kad god imaju slobodnog vremena. Obitelj živi i radi u Zagrebu, a glumica je rođena u Širokom Brijegu te se sretni par prije 12 godina ondje i vjenčao.

Glumica Tamara Garbajs i voditeljica Ana Miščević samo su neke od domaćih celebova koje su kolegici i prijateljici poželjele još niz sretnih godina u braku.

Linker
20. travanj 2024 17:58