Ivana Nanut
kao da se znaju oduvijek

Domaća novinarka imala je bliski susret s Robbiejem Williamsom: 'Divio se mojim novim Adidas tenisicama'

Robbie Williams krajem studenog izdao je svoj prvi božićni album kojim je po 13. put zasjeo na prvo mjesto britanskih top ljestvica. Novinarka Nove TV Ivana Nanut razgovarala je s britanskim pjevačem povodom njegove promocije albuma u Poljskoj, gdje joj je, dobro raspoložen, otkrio brojne zanimljivosti iz života i rada.

Robbie Williams početkom ovog mjeseca stigao je u poljski grad Toruń kako bi promovirao svoj novi album "The Christmas Present", a novinarka Ivana Nanut otputovala je Poljsku ne bi li s poznatim pjevačem odradila intervju. Ispričala nam je zašto ju je oduševio i o čemu su sve razgovarali.

"Teško je opisati Robbieja Williamsa u samo jednoj rečenici. Ono što sada, nakon susreta s njim, mogu sa sigurnošću reći, jest to da je doista najveća živuća engleska legenda pop kulture. Koliko ga Britanci vole dokaz je i taj što je s albumom po 13. put došao na prvo mjesto njihovih glazbenih ljestvica, što je dosad uspjelo jedino kralju rock'n'rolla Elvisu Presleyju. Na dogovoreni intervju stigao je na vrijeme, dobre volje, sipajući šale na vlastiti račun. Njegova karizma, šarm i smisao za humor razgovor su činili jednostavnim, ugodnim i spontanim. Prije nego što je počelo snimanje, dok smo sjedili jedan preko puta drugog, divio se mojim novim Adidas tenisicama, uspoređujući ih s onima Versacea ili Diora. Za razliku od ostalih zvijezda, Robbie sasvim otvoreno govori o ovisnosti o alkoholu i opijatima, koja je obilježila njegov život. Iako se na tu temu često radio medijski spektakl, Robbie iskreno govori o svojim najluđim danima iz prošlosti, ali i mentalnom zdravlju", rekla je Nanut.

Ivana Nanut

U drugom nastavku ekskluzivnog razgovora s Robbijem, 2. siječnja, u četvrtak u In Magazinu na Novoj TV, pjevač će govoriti o jednoj od ovisnosti kojoj se nikako ne može oduprijeti - traženju najgorih informacija o sebi na internetu.

Ivana Nanut

"Priznao je i kako ga društvene mreže zastrašuju te da ga njegova kći, kojoj je tek sedam godina, već 18 mjeseci ''žica'' da joj kupi mobitel. Otkrio nam je i planove za nadolazeću 2020., ali i koliko teško podnosi odvojenost od supruge i troje djece. I, naravno, nakon što smo se na kraju razgovora fotografirali za uspomenu, ali i najavu intervjua, imao je dovoljno strpljenja i živaca da to učinimo nekoliko puta jer su one u prvom navratu ispale mutne. U svakom slučaju, dobar je osjećaj kada je netko, uz čije si pjesme odrastao, točno onakav kakvim si ga zamišljao. Zvijezda u punom smislu te riječi" kazala je Nanut.

Inače, "The Christmas Present" njegov je prvi božićni album, a sastoji se od dva dijela - 'Božićne prošlosti' i 'Božićne budućnosti'. Robbie je u njega uvrstio i dvije nove pjesme, stare klasike i duete s posebnim gostima. Tako prva strana sadrži poznate hitove poput "Winter Wonderland", "Santa Baby" i "Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow" , a druga nove pjesme "Time For Change", "Home", "Fairytales" u suradnji s Rodom Stewartom te obradu pjesme "Christmas (Baby Please Come Home)" s Bryanom Adamsom.

Linker
20. travanj 2024 12:56