Lana Jurcevic/Instagram
Radi i uživa

Domaća pjevačica u pohodu na Aziju: Lana Jurčević nastupila u TV emisiji pa uzela zasluženi odmor

U showu televizijske kuće Hunan otpjevala je svoj hit 'Ludo ljeto' na engleskom jeziku, a glas hrvatske pjevačice, putem malih ekrana, čulo je više od 300 milijuna Kineza.

Spot za pjesmu "Ludo ljeto" dosad je pogledao preko 18 milijuna ljudi, a pjevačica Lana Jurčević (33) u Kini je zasigurno osvojila velik broj novih obožavatelja. Naime, nastupila je u jednoj od najgledanijih emisija "Day day up" televizijske kuće Hunan, a osim za nastup, zagrebačka pjevačica pronašla je vremena i za susret s najvećim kineskim fanom – Justinom Chanom, koji je prije 7 godina svoju verziju pjesme "Volim biti zaljubljena" objavio na YouTube kanalu. U šetnji hongkonškim ulicama, kojima ju je Chan proveo, zajedno su i zapjevali i to duet koji je pjevačica snimila s tamburaškim sastavom Mejaši "Duplo slađe".

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Osim u Aziji, Zagrepčanka je dosad nastupila u Australiji, Sjevernoj Americi te Europi, a poslije nastupa pred kineskom publikom, odlučila se nagraditi godišnjim odmorom - prvim u ovoj godini. Time se, naravno, pohvalila svojim pratiteljima na Instagram profilu i to kako drugačije nego fotografijama u kupaćem kostimu.

Na tajlandskoj plaži fotografirala se držeći majmuna, dok joj je na ležaljki pred bazenom "rekvizit" bio koktel. Fanove je osvojila ne samo glasom, stasom te fotografijama na društvenoj mreži Instagram, već i iskrenošću. "Češće se zahvaljujem Bogu za ono što mi se događa nego Ga tražim usluge. Sigurna sam da odozgo vidi sve što treba - uvijek nađe način kako da vam vrati za dobre stvari. Možda ne uvijek kada mi to želimo, nego kada dođe pravo vrijeme za to." napisala je zagrebačka pjevačica ispod objave na društvenoj mreži na kojoj broji više od 340.000 pratitelja.

Linker
17. travanj 2024 08:14