Vedran Peteh
U sedmom nebu

Domaćem paru stigla je prinova: Tata od ponosa želi organizirati najveću i najbolju feštu

Producent i direktor koncepta Fashion.hr, Vinko Filipić i njegova supruga, direktorica PR i event agencije, Sanela Seferagić Filipić postali su roditelji dječaka Franka.

Radosnu vijest 40-godišnji Vinko Filipić podijelio je na Instagramu objavljujući fotografiju supruge i novorođenog sina Franka iz zagrebačke kliničke bolnice Sv. Duh. "Alo ćaća, ajmo pit!", objavio je ponosni otac, a onda je u kratkom roku primio lavinu čestitki.

Spica / Zagreb 02.03.2019. / foto: Maja Jurovic / Vinko Filipic i Sanela Seferagic
Maja Jurović
U ožujku ove godine uhvatili smo ih na špici

Njegova ljubavna priča sa Sanelom traje od 2009., a povezala ih je, dakako, moda. Godinu prije nego što su prohodali, upoznali su se u Zadru na Fashion.hr-u koji je Vinko organizirao, a Sanela je na njemu nosila revije. Njihova veza od prvog je dana bila veoma ozbiljna jer su već dvije godine kasnije počeli zajednički život, u 120 četvornih metara velikom stanu u urbanoj vili u Gornjoj Dubravi, koji su skupa i uredili. Vinko je Sanelu zaprosio na poseban način - na jednoj planini u inozemstvu, kamo ju je odveo na romantično putovanje u dvoje. Prvi čovjek vodećeg modnog događanja u Hrvatskoj organizirao je vjenčanje u bajkovitom ambijentu Klovićevih dvora u Zagrebu.

Instagram
Prekrasni mladenci su zablistali u odijelima...

zagreb 23.10.2015
vinko filipic i sanela seferagic, moj dom
na slici:
foto vedran peteh
Vedran Peteh
Slažu se kod kuće, ali i na poslu...

"To mi je prvo dijete i radujem se toj ulozi. Što se mene i Sanele tiče, radimo zajedno već pet godina, skupa smo 11 godina, a vjenčali smo se prošle godine. U poslu smo jasno definirali granice, čak i zgrada u kojoj radimo ima dva kata, ja sam na gornjem sa Fashion.hr ekipom, a ona na donjem s timom iz Red marketinške agencije. Nekad se ne vidimo po cijeli dan", rekao je jednom prilikom.

Čitajte i:

Vinko Filipić o prinovi: 'Radujem se sinu i ne bojim se neprospavanih noći'

U 'fashion' obitelj dolazi prinova: Nakon sedam mjeseci braka stigle su radosne vijesti

Ova trendi mladenka oduševila je outfitom: O njezinom bijelom odijelu govori se i dan poslije svadbe

Linker
20. travanj 2024 06:32