SIMPATIČNA PORUKA

Domaći glumac čestitao supruzi: 'Uživam i uživat ću živcirajući te…'

Popularni domaći glumac Amar Bukvić i njegova supruga, PR stručnjakinja Alma Bukvić, danas imaju poseban razlog za slavlje – već rano ujutro glumac je izabranici svog srca čestitao godišnjicu braka

Tri su bračne godine iza Amara i Alme Bukvić, a najveću radost u tih 36 mjeseci donio im je sinčić Aman, rođen devet mjeseci nakon vjenčanja. Kako su nerazdvojni kao obitelj, tako će i proslaviti ovu važnu obljetnicu. Doznajemo kako ih slavlje očekuje tek za vikend kada putuju na Jadran, a potom Amar odlazi u Dubrovnik na Dubrovačke ljetne igre s predstavom Gospoda Glembajyevi. Pravi godišnji čeka ih tek sredinom kolovoza kada tradicionalno odmaraju u Makarskoj, na Braču i ponovno u Dubrovniku.

Jutros je pak uspješni glumac svojoj supruzi godišnjicu braka čestitao na vrlo humorističan način te je nasmijao brojne pratitelje na Instagramu. ''Želim da znaš koliko sam uživao živcirajući te cijelo vrijeme i koliko sam uzbuđen što ću to raditi i dalje', napisao je pokraj zajedničke fotografije s vjenčanja.

Obitelj je ove godine imala više razloga za slavlje - početkom 2017. preselili su u novi zagrebački dom koji su uredili po svojoj želji i u kojem, ne kriju, obitelj neizmjerno uživaju.

#mydatetonight

A post shared by Amar Bukvic (@amar_bukvic) on

Linker
16. travanj 2024 11:32