Domagoj Duvnjak i Lucija Žulj Duvnjak
 Instagram / Domagoj Duvnjak
Sin stigao u tajnosti!

Domagoj Duvnjak postao tata! Ljubavna priča s Lucijom otpočetka odolijeva svim kušnjama

Socijalna radnica Lucija Žulj-Duvnjak i rukometaš Domagoj Duvnjak postali su 14. svibnja roditelji. Ponosni tata pohvalio se fotografijom na društvenim mrežama. Čestitkama nema kraja!

Rukometaš Domagoj Duvnjak na Instagramu je u podijelio sretne vijesti, postao je otac! "14.05.2020. Šime", napisao je Duvnjak u opisu preslatke fotografije na kojoj za ruku drži sinčića. Otkrio je tako da je dječak stigao prije tri dana, a sudeći prema fotografijama, maleni je na svijet stigao u Njemačkoj, gdje Duvnjak sa suprugom živi i gradi svoju veliku rukometnu karijeru.

Skromni klinac iz Đakova postao je sportski velikan. Odrastao je uz oca i oduvijek bio odan Luciji i rukometu

Tajnoviti par

Domaći rukometaš inače svoj privatni život nikada ne dijeli s javnosti pa ne čudi niti što je slatko iščekivanje držao u krugu bliskih prijatelja i obitelji. Duvnjaku i njegovoj supruzi Luciji, djevojački Žulj, ovo je prvo dijete. Vjenčali su se u listopadu prošle godine, a romantična ceremonija održana je u tajnosti. Lucija i Domagoj upoznali su se, inače, još tijekom srednjoškolskih dana u Đakovu. Samozatajna supruga ovog rukometnog asa u medijima se ne pojavljuje, a znatiželjnici je imaju prilike vidjeti tek kada je zvijezdom svog Instagrama učini upravo ponosni suprugu, a odnedavno i tata.

Ljubavna priča iz snova

Njihova ljubavna priča počela je pomoću prijateljica koje su Domagoja savjetovale kako da započne ljubav s Lucijom. Uspjele su, par je počeo ljubavnu vezu koja je izdržala sve kušnje, tako i njegov odlazak u Zagreb gdje je kao srednjoškolac preselio kako bi mogao graditi rukometni put.

Prvi je put tada mlada ljubav naišla na kušnje. Izdržali su i ponovno bili zajedno kada je Lucija nakon maturiranja stigla u Zagreb kako bi studirala socijalni rad. Kada je Domagoj u konačnici završio u Hamburgu, Lucija je otišla za njim i tamo nastavila studiranje.

Ona je, istaknuo je svojedobno Duvnjak, jedna od najzaslužnijih za njegovu karijeru. Mladi par ne voli medijsko eksponiranje, ne zanimaju ih medijska eksponiranja i rijetko daju uvid u vlastitu intimu. Vjenčali su se u tajnosti nedavno, i dalje nije poznato gdje. Sve su uspjeli zadržati za sebe, no njihova ljubavna priča odavno je svima poznata.

Čitajte i:

Domagoj Duvnjak: Lucija je jedna od najvažnijih osoba za moju karijeru

Linker
24. travanj 2024 23:18