CROPIX
ZVIJEZDE VELIKOG SRCA

Donatorska večer Vatreno srce: Uz nogometaše zablistale brojne zvijezde domaće estrade

Drugu donatorsku večer Zaklade Vatreno srce nisu propustili hrvatski nogometni reprezentativci, ali ni brojne zvijezde domaće estrade.

Hrvatski reprezentativci okupili su se na donatorskoj večeri Zaklade Vatreno srce na kojoj su se prikupljala sredstva za liječenje i školovanje djece. Vatreni su prikupljali sredstva za Kliniku za pedijatriju Dječje bolnice Kantrida te za akciju Korak u život. Svi koji su odlučili sudjelovati u akciji imali su priliku tijekom poziva popričati s nekim od hrvatskih reprezentativaca, ali i s poznatim hrvatskim pjevačima, glumcima i voditeljima.

Zagreb, 111119.
Hotel Westin, Izidora Krsnjavoga 1.
Svecana donatorska vecera Srce vatreno na kojoj se prikupljaju sredstva za lijecenje i skolovanje djece.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Goršić / CROPIX

Na donatorskoj večeri svi su se htjeli fotografirati s kapetanom reprezentacije - Lukom Modrićem, a nogometaši su bili itekako zauzeti i s dijeljenjem autograma. Vatrenima su se na donatorskoj večeri pridružila i najveća imena hrvatske glazbene scene: Nina Badrić, Petar Grašo, Jelena Rozga, Matija Cvek, Giuliano i brojni drugi.

Na drugoj donatorskoj večeri prikupljeno je više od pola milijuna kuna, a primljeno je ukupno 80250 poziva.

Hrvatski reprezentativci pozivaju sve građane da podrže akciju pozivom na broj telefona 060 9002 koji će biti aktivan sve do 1. prosinca. Cijena poziva je 6,25 kuna. Svoje donacije građani mogu uplatiti i na žiro račun Zaklade Vatreno srce - HR6323600001102058431.

Linker
18. travanj 2024 22:36