Instagram
Rekete zamijenile kuhačom

Donna Vekić izolaciju koristi za novu karijeru? Objavljenim videima otkrila dosad skrivenu strast

Uspješne hrvatske tenisačice Petra Martić i Donna Vekić zbog koronavirusa prisiljene su bile odložiti poslovne obaveze. Stoga su se posvetile svojoj drugoj ljubavi i teniski reket zamijenile kuhačom.

Hrvatska tenisačica Petra Martić našla se u Miamiju tijekom pandemije koronavirusa te je tamo odlučila ostati dok se stanje ne smiri. Tenisačica rodom iz Duća trenutno je 15. igračica svijeta, a put prema vrh prisilno je sada zaustavljen zbog koronavirusa. U intervjuu za Slobodnu Dalmaciju otkrila je kako provodi vrijeme i što radi ovih dana kada ne živi intenzivnim sportskim tempom. Iako svakodnevno odvaja vrijeme da ostane u formi, Martić se bavi i nekim aktivnostima za koje dosad nije imala vremena.

Za kuhanje nemam vremena kada sam u punom pogonu.

Počela je tako kuhati i isprobavati nove recepte. "Počela sam malo kuhati i isprobavati razne recepte, tako da uživam u tome, a moram priznati da kuhanje traži više vremena nego što sam očekivala ili zamišljala, ali kao što rekoh, sada imam vremena za to i uživam", rekla je Martić.

Donna Vekić snima recepte za YouTube

Nije jedina, i njezina kolegica Donna Vekić reket je zamijenila kuhačom. Osječanka dane provodi u svom domu gdje dane provodi radeći atraktivna jela. Da ne bi sve ostalo na fotografiji, tenisačica je odlučila snimati i YouTube videa pa dijeli svoje recepte sa svijetom - od pripreme do tanjura.

Budući da je nedavno svijet poludio za 'banana breadom', Donna je trendove odlučila u potpunosti slijediti pa je podijelila i svoj recept za tu slasticu.

Čitajte i:

EKSKLUZIVNI INTERVJU I EDITORIJAL S TENISKOM ZVIJEZDOM: Donna Vekić u izdanju u kakvom je još nismo vidjeli

Donna Vekić bira kozmetiku bez sastojaka s 'crne liste'

Samo za novu Gloriju: Donna Vekić otvorila nam je vrata svojeg novog stana u Monte Carlu

Iskrilo je među njima: Na zagrebačkom Adventu u prisnoj šetnji snimljeni Bruno Petković i Donna Vekić

Linker
17. travanj 2024 01:29