Prva se pamti

Doris Pinčić pohvalila se neočekivanim postignućem, fanovi je hvale: ‘Bravo, ti se ničega ne sramiš‘

Za svoj videoblog ‘Kuhinja babe Eve‘ voditeljica je otkrila da joj seoski poslovi itekako leže te da joj ništa nije teško pa čak ni pomusti kravu.

Voditeljica i glumica Doris Pinčić već neko vrijeme ima svoj videoblog u kojem putuje po krajevima Hrvatske i otkriva njihove ljepote, kulturu, tradiciju i bogatu gastronomiju. Na Instagramu se pohvalila da je za potrebe nove epizode napravila nešto što nitko nije očekivao - prvi put pomuzla kravu.

Pogledajte ovdje.

"Pomuzla sam svoju prvu i nazdravila čašom svježeg mlijeka u to ime. Nova epizoda #kuhinjababeeve iz Like u petak je na mom Instagram TV-u. Do tada, podsjećam, osim na instagram tv-u sve epizode s engleskim titlovima (ako se želite pohvaliti nekom strancu kako lijepu domovinu imamo) su na mom YouTube kanalu. Stay tuned", napisala je Doris u opisu fotografije na kojoj kravu drži za vime.

Naravno, u komentarima joj se javilo mnogo ljudi pa i njezina kolegica, voditeljica Marijana Batinić koja je prokomentirala "Prvu? A jooooj, ja sam ih se namuzla zato. Po šumama i gorama", na što joj je Doris odgovorila "Prva se pamti".

I njezini obožavatelji su bili oduševljeni što Doris ništa nije teško. "Bravo Doris, vidi se da te ništa nije sramota iako si prava dama na televiziji. Skidam ti kapu", "Bravo Doris, takvih je već i na selu teško naći da se usude pod kravu i naravno, prelijepa si" "Prava puca, treba te ženit", "Svaka čast, toliko svestrana i u svemu uspješna", komentirali su.

Privatna drama

Na Doris se ni u jednom trenutku ne može vidjeti da je nedavno prolazila kroz privatnu dramu rastave od Borisa Rogoznice. Iako se još i prije šuškalo o tome da su se razišli, Doris je tek u lipnju ove godine potvrdila da ona i Boris već neko vrijeme nisu životni partneri, no ostali su prijatelji i roditelji svojoj djeci.

image
Doris Pinčić i Boris Rogoznica dok su još imali skladan brak.
JOSIP ČEKADA

"U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće, jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričali, ali ajde... Iako već neko vrijeme nismo životni partneri, i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Više ništa nemamo za reći o tome, niti se tiče ikog osim naše obitelji. Molimo sve da to poštuju, hvala svima na razumijevanju", napisala je Doris na društvenim mrežama.

Njihova sad završena ljubavna priča počela je prije nekoliko godina te je 2013. rezultirala vjenčanjem u rodnom im Zadru. U braku su dobili dvoje djece - kćer Gitu i sina Donata.

Linker
20. travanj 2024 04:29