Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica
 Danijel Galić
Slađe ne može

Doris Pinčić Rogoznica i njezin suprug Boris napokon pokazali njihovu Gitu

Popularna voditeljica, 29-godišnja Doris Pinčić Rogoznica i njezin suprug, glazbenik Boris Rogoznica ljeto provode u Zadru s četverogodišnjim sinom Donatom i miljenicom obitelji, malenom Gitom.

Krajem lipnja ove godine, u obitelj Rogoznica stigla je djevojčica Gita, drugo dijete voditeljice i glumice Doris i supruga Borisa.

Četveročlana obitelj trenutno odmara u njezinom Zadru, gdje uživaju u kupanju, istraživanju grada i dugim šetnjama.

Doris, koja samo nekoliko mjeseci nakon poroda izgleda fantastično, i njezin suprug na društvenim su mrežama objavili fotografije intimnih obiteljskih trenutaka na kojima možemo vidjeti i djevojčicu Gitu, kojoj je ime izabrao 4-godišnji braco Donat.

Instagram

29-godišnja glumica i voditeljica objavila je selfie na kojem u naručju drži kćerkicu i napisala "Ta čarobna jutra", dok je Boris pokazao lice preslatke djevojčice te uz fotografiju napisao stihove svoje pjesme ""Na mojim rukama".

A post shared by Boris (@boris_rogoznica) on

Nemam mira malena

Pa ti dolazim u san

Nemam ništa da ti dam

Osim ovih stihova

Zato pjevam ti ja

Nek te pronađe koj glas

Pa da poželiš ti kao nekad zaspati

Na mojim rukama

"Moj 1. Singl sa video spotom 'Na mojim rukama', već tada sam znao kome ću pjevati tu pjesmu", napisao je ponosni tata glazbenik.

Doris, koja ni u trudnoći nije preskakala rituale vježbanja, svaki slobodni trenutak od čuvanja dvoje djece koristi za tjelovježbu, bilo da je riječ o izvođenju joge na brodu ili skakanju u more s Borisom.

Za te slobodne trenutke zahvalna je obitelji koja bračnom paru pomaže s mališanima.

"Lako je biti cool i opušten roditelj i guštati vako kad su ti u Dalmaciji na raspolaganju i pomoći babe, prababe, tetke, kume...", priznala je Doris na Instagramu.

Linker
19. travanj 2024 00:22