Instagram
Prijatelj došao u posjetu

Doris Pinčić Rogoznica sve nasmijala: Ovo je definitivno fotka dana na Instagramu!

Voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica dobro je nasmijala svoje pratitelje na Instagramu fotografijama nastalim u njezinom obiteljskom domu.

Tisuće lajkova u samo sat vremena prikupila je Doris Pinčić Rogoznica na svom Instagramu objavivši fotografije snimljene tijekom posjeta poznatog domaćeg chefa Ivana Pažanina njezinoj obitelji. Chef, koji je s Doris radio tijekom snimanja showa 'Tri, dva, jedan – Kuhaj!', došao je u babinje i donio poklon koji je vidno oduševio i mamu Doris i njezinu šestomjesečnu kćerkicu Gitu.

Dovoljno je samo reći da je donio cijelog odojka i da smijeha na ovu ludu dosjetku vrsnog chefa bome nije nedostajalo!

'Kad ti barba Paško dođe u babinje i donese poklon. P.s. Odmah su se sprijatelji, a kako i ne bi kad su na istom nivou', napisala je šaljivo razdragana voditeljica pokraj niza fotografija koje otkrivaju da je poklon bio pun pogodak, ali i da se Pažanin brzo snašao u igri s malenom. Razgovarao je s njom, nosio ju i zabavljao, a Gita ga je pozorno slušala i promatrala svojim lijepim velikim očima.

Ipak, nisu svi bili oduševljeni ovom voditeljičinom objavom - dok većina onih koji su se javili u komentarima misli da je ovo odličan, originalan i koristan poklon, dio pratitelja smatra da je sve ovo - degutantno.

Instagram

Linker
13. travanj 2024 17:45