Nije lako

Došlo je vrijeme! I glumici teško pada ono čega se mnoge mame boje: ‘Plakala sam kad sam odlazila‘

Nataša Janjić Medančić s fanovima često dijeli crtice iz svakodnevnog života, a sada je otkrila kako ju je dosta jako rastužila činjenica da njezin sin odrasta velikom brzinom.

Glumica Nataša Janjić Medančić i njezin suprug Nenad imaju pune ruke posla, sada kada imaju dvoje djece. Prošlog su ljeta dobili kćerkicu Kaju, a njihov sin Toni nedavno je navršio dvije godine. U tim godinama mnoga djeca kreću u vrtić, što njima, ali i njihovim mamama nekada teško pada jer sigurno nije lako odvojiti se od obiteljskog gnijezda i sigurnog majčinog zagrljaja.

Čitajte i: Kuća puna plavih balona: Nataša Janjić i njezin Nenad sve pripremili za veliko slavlje

No, vrtić je prvenstveno važan zbog socijalizacije među djecom, ali i da roditelji u miru mogu obavljati svoje obaveze i posvetiti se nekim stvarima koje su odgađali ili za njih nisu imali vremena. Nataša je na svom Instagramu podijelila fotografiju plastičnog autića koji za nju ima posebno značenje.

"Moje najstarije krenulo je u vrtić ovaj tjedan! Ja sam malo plakala u autu kad sam odlazila, a možda i zato što me nekako bezbrižno pozdravio dok sam ga ostavljala. I odjednom, otvorilo se konačno neko slobodno vrijeme za mamu, a pogotovo za njegovu mlađu seku koja me čitavo ovo vrijeme strpljivo dijelila s bratom", započela je Nataša.

"I onda, onaj trenutak kad posegneš u džep i pronađeš taj mali fizički dokaz da si mama ma gdje god krenula i da tvoja djeca jednako čuvaju i tebe", emotivno je napisala glumica.

Čitajte i: Nataša Janjić ovu godinu će pamtiti po stresu, ali i blagoslovu: Nakon rođenja kćerkice, ponovno slavi!

Inače, s Kajom je Nataša bila trudna baš kad je svijet zahvatila pandemija koronavirusa zagrebački potres joj uništio stan, zbog čega je morala privremeno iseliti iz njega. Kaju je rodila mjesec dana prije termina, no malena je uspješno izborila za život.

"Ma, žene su doista troglavi zmajevi, koliko moraju i mogu podnijeti u suvremenom društvu. Ne želim sad da ispadne kako tražim neko posebno ordenje za hrabrost, ali iskustvo je to koje se ne da opisati onome koji ga nije doživio, ali se, isto tako, na svu sreću, brzo zaboravlja. Već sad ga mogu poželjeti barem još jednom. Voljela bih imati još djece i ostarjeti uz veliku, skladnu obitelj", rekla je glumica za Gloriju nakon prve trudnoće s Tonijem.

Linker
20. travanj 2024 02:57