Četvorka u izlasku: Dominik Livaković, Helena Matić, Tea Slavica i Bruno Petković.
 Željko Puhovski / CROPIX
nakon tekme, provod

Double date: Dinamovci se dotjerali za izlazak s djevojkama

Cijela vojska poznatih lica pohrlila je pogledati novitete koje je ponudio hrvatski sportski brend koji je ujedno proslavio peti rođendan, a među njima došli su i nogometaši Dominik Livaković i Bruno Petković koji se nisu odvajali od svojih djevojaka.

Tatjana Jurić, Marko Kutlić, Antonela Đinđić, Dean Pelić, Dario Šimić, Dominik Livaković, Bruno Petković, Joško Jeličić, Dani Olmo, Izet i Lejla Hajrović, Saša Sušec te brojni drugi iz svijeta sporta i showbiza razgledali su u petak novitete brenda Shoetique. Pozornost su osobito plijenili nogometaši koji su došli sa svojim boljim polovicama - Dominik Livaković poveo je svoju djevojku Helenu Matić, a Bruno Petković nije se odvajao od svoje Tee Slavice. Svih četvero, nemoguće je ne uočiti, bili su skockani po posljednjim modnim zakonima.

Promo
Bruno Petković i Tea Slavica

Promo
Domagoj Livaković, Helena Matić, Tea Slavica i Bruno Petković

Promo
Tatjana Jurić i Dean Pelić

Okupljeni su razgledali su neke od jedinstvenih nogometnih suvenira koji su se dugo skupljali i čuvali kao dokaz strasti prema nogometu. Jedan od najvrjednijih suvenira je replika originalnog modela Cruyff kopački u kojem je igrala jedna od najvećih zvijezdi svjetskog nogometa, Johan Cruyff. Ponos zbirke su i L'Ascolana kopačke u kojima je talijanska nogometna reprezentacija nastupala davne 1962. godine, a nosila su ih redom vodeća imena nogometa, poput Gigi Rive, Sandra Mazzole te Dina Zoffa.

Promo
Marko Kutlić i Antonela Đinđić

Promo
Saša Sušec i Joško Jeličić

Promo
Nikola Moro, Dani Olmo i Izet Hajrović

Promo
Izet i Lejla Hajrović

Promo
Dario Šimić sa sinom

Linker
19. travanj 2024 06:42