Profimedia
USKORO ZARUKE

Dozvola za vjenčanje: Princ Harry dobio odobrenje kraljice Elizabete

Još otkako je javnost saznala da britanski princ Harry ljubi američku glumicu Meghan Markle, odbrojavaju se dani do idućih kraljevskih zaruka i vjenčanja, a čini se da je mlađi brat princa Williama napokon dobio i kraljičin blagoslov.

Nakon što su nedavno prvi put zajedno prisustvovali javnom događaju na Audi Polo Challengeu, na kojem su i uhvaćeni kako se ljube, otkriveno je da je princ Harry, peti u redu za prijestolje, napokon dobio i kraljičino odobrenje za vjenčanje. Princ Harry u vrlo je dobrim odnosima s kraljicom Elizabetom II., svojom bakom, unatoč svim vragolijama koje je priredio britanskoj kraljevskoj obitelji u svojim dvadesetima.

7 May 2017.

Prince William and Prince Harry take part in the Audi Polo Challenge at Coworth Park Polo Club. Meghan Markle was again there to support Prince Harry. At the end of the match they had a cuddle.

Here,  Prince Harry, Meghan Markle, Image: 331573280, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Goff Photos
Profimedia, Goff Photos
Zagrljaj princa Harryja i Meghan Markle uoči polo utakmice

Izvor blizak kraljevskoj obitelji otkrio je da je 32-godišnji princ već obavio taj važan razgovor s kraljicom, koja mora odobriti životnog partnera svima koji su u prvih šest za nasljedstvo krune. S obzirom na brzinu kojom se stvari odvijaju, čini se da će zaruke uskoro uslijediti, a nakon toga nas očekuje još jedno spektakularno vjenčanje.

Te vijesti dolaze nekoliko dana nakon što je glasnogovornik Westminsterske opatije otkrio da će princu Harry biti dopušteno vjenčanje s njegovom djevojkom, koja je već jednom bila u braku, u istoj crkvi u kojoj su se princ William i vojvotkinja Catherine, ali i princ Charles s princezom Dianom.

Ipak, prije vlastitog vjenčanja, trenutačno najzanimljiviji par s kraljevskih dvora prisustvovat će onom Pippe Middleton, mlađe sestre vojvotkinje Catherine ovog vikenda, koje će, iako je pučansko, po svemu ličiti na ono kraljevsko.

Linker
20. travanj 2024 07:28