REUTERS
EUROSONG

Drama Franke Batelić: 'Tužna sam i razočarana, ostavila sam dio sebe na toj pozornici'

Da će joj ispadanje već u polufinalnoj večeri teško pasti bilo je neupitno jer je, kako je sama govorila, Eurosong njezin san iz djetinjstva i stvarno se nadala da će svojom autorskom pjesmom uspjeti ući u samo finale popularnog glazbenog natjecanja.

Franka Batelić (25) nije uspjela doći do finala sa svojom pjesmom "Crazy", ali to ne znači da iza nje nije vrijedno iskustvo koje cijeni i na kojem je zahvalna.

- Hvala vam. Uživala sam u svakoj minuti ovog ludog iskustva i ostavila dio sebe na toj pozornici. Hvala na svakoj poruci, pozivu i ramenu za plakanje kad je bilo teško. Naravno da sam tužna i razočarana, ali dala sam sve od sebe i nadam se da ste bili ponosni. Sutra je novi dan, novo poglavlje, nova avantura. Draga prošlosti, hvala na lekcijama. Draga budućnosti - ja sam spremna. Volim vas - napisala je Franka na svojem Instagram profilu nakon što je otkriveno da ne nastavlja natjecanje.

Ispod objavljene poruke samo se nižu poruke podrške i to ne samo iz Hrvatske, već i iz svijeta: u komentarima joj daju do znanja da je bila odlična te da nepravedno ostala bez finala, a jedan od obožavatelja koji je ostao zadivljen njezinom ljepotom našu je pjevačicu usporedio s američkom glumicom Jessicom Albom.

Linker
19. travanj 2024 15:31