Profimedia, Xposurephotos
Od straha skrivala istinu

Drama u domu britanskog glumca: Priznao da mu je supruga imala aferu s muškarcem koji ju je 'uhodio'

Poznati glumac sa suprugom je u braku od 1997. godine, no nakratko su prekinuli 2015., kad se dogodila afera

Poznati britanski 'Mr.Darcy', koji je žene oduševio u filmu "Dnevnik Bridget Jones", šokirao je obožavatelje intimnim priznanjem.

PIC FROM CATERSNEWS / PR - With a healthy tan and glowing tan, British actor Colin Firth shows that you do not need the services of a surgeon to look good in Hollywood. Firth who first shot to fame as the dashing Mr Darcy in the film adapatation of ' Pride and Prejudice', is seen arriving for the 82nd Annual Academy Awards Nominee Luncheon at the Beverly Hilton Hotel in Los Angeles,USA.............SYNDICATION TO UK, AUSTRALIA AND SOUTH AFRICA ONLY, Image: 85568108, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Caters News
Profimedia, Caters News

57-godišnji glumac i njegova 48-godišnja supruga Livia Giuggioli objavili su izjavu u kojoj su obznanili da je Livia imala seksualnu aferu s muškarcem kojeg je optužila za uhođenje. Par je, bio na prekidu kad se Livia upustila u aferu s drugim muškarcem, a sada su ponovno zajedno, piše Just Jared.

Riječ je o novinaru Marcu Brancacciju koji je odbacivao optužbe o uhođenju te tvrdio da je sa suprugom poznatog glumca imao odnose između 2015. i 2016. godine, no sve do sada nitko mu nije vjerovao.

BGUK_1134847 - London, UNITED KINGDOM  -  Celebrity arrivals on the red carpet for 'The Mercy' world film premiere, Curzon Cinema Mayfair, London.

Pictured: Livia Giuggioli, Colin Firth

BACKGRID UK 6 FEBRUARY 2018 

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 362482656, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Bračni par Firth, koji je u braku od 1997. godine, tvrdi da postoje dokazi da ih je Marco maltretirao, no novinar kaže da je nakon prekida s Livijom njoj poslao dvije WhatsApp poruke, a njezinog supruga obavijestio aferi te da takvo ponašanje ne smatra uhođenjem.

Misli da je Livia, koja je i raskinula njihovu vezu, počela govoriti o uhođenju zbog straha da bi joj mogli propasti brak i karijera.

Linker
19. travanj 2024 19:21