‘simply the best‘

Duga i sretna ljubavna priča! Antonija Mišura Sandrić s obitelji veselo proslavila važan dan

‘Rekla sam da ćeš biti najbolji tata‘, napisala je poznata hrvatska spotašica svom suprugu Marku Sandriću u rođendanskoj čestitci.

Poznata hrvatska košarkašica Antonija Sandrić razveselila je fanove na Instagramu živahnim fotografijama s intimnog obiteljskog slavlja.

Antonija je u najužem i najmilijem krugu proslavila rođendan supruga Marka kojem je putem društvene mreže poručila da je "najbolji tata". Za malo kućno slavlje, Antonija, slavljenik Marko i njihova kćerkica Tara odjenuli su bijelu odjeću, a kako bi se naglasila slavljenička atmosfera - na mini partiju našle su se i bijeli baloni te rođendanske kapice sa zlatnim točkicama.

"Prošle godine sam ti rekla da sam sigurna da ćeš biti najbolji tata , ove godine ti samo to potvrđujem jer si Simply The Best. Sretan rođendan od srca žele ti tvoje cure. Volimo te!", poručila je Antonija dragome Marku, s kojim je u vezu ušla još prije 15 godina.

image
SASA BURIC/CROPIX

Antonija i Marko vjenčali su se na romantičnom vjenčanju u Šibeniku 2015. godine, nakon deset godina veze, a mnogi i dan danas pamte njihov prvi ples. Nakon sentiša s kojim se 2015. godine vjenčala u Šibeniku, nakon sentiša "Moje zlato" Petra Graše, mladi je bračni par tada razveselio svoje uzvanike koreografijom koju su izveli na pjesmu "Uptown Funk" Brune Marsa.

Vijest o trudnoći par je objavio 2019. godine, a njihova djevojčica Tara, na svijet je stigla 03. veljače 2020. godine.

Linker
18. travanj 2024 14:55