SRETAN ROĐENDAN

Dva velika i važna dana u životu malog princa Louisa! Mama Kate Middleton sve je ovjekovječila

S osmijehom od uha do uha mali princ Louis, najmlađi sin Kate Middleton i princa Williama, odvezao se po prvi puta u londonski vrtića Willcocks, kojega je pohađala i njegova starija sestra princeza Charlotte, dan prije trećeg rođendana.

Iako u posljednje vrijeme vlada nervoza i tuga u kraljevskoj obitelji jer nakon intervjua koji su Oprah Winfrey dali odbjegli supružnici Harry i Meghan, uslijedila je smrt princa Philipa, djeca unose veselje u obitelj te ih svakodnevno podsjećaju kako treba uživati u svakom novom danu, a posebno ako netko od mališana ima rođendan. Danas je zvijezda u obitelji princ Louis koji slavi svoj veliki-mali treći rođendan. Tim je povodom ponosna majka Kate Middleton u ruke uzela svoj omiljeni fotoaparat i svoje najmlađe dijete snimila u neodoljivoj pozi dok je vozio novi bicikl.

Princ Louis peti je u nizu za prijestolje,iza svoga djeda Charlesa, oca Williama, brata Georgea i sestre Charlotte, ali čini se da on ima neke druge brige, onakve kakve i more trogodišnjake, poput rođendanskih poklona ili treme zbog prvog dana odlaska u kolektiv. Naime, dan prije trećeg rođendana maleni je krenuo u vrtić, pa ga je mama Kate uredila kako i priliči malom princu – u plavom džemperu s prugastim ovratnikom i plavim kratkim hlačama - u kompletu s plavim ruksakom privezanim za bicikl. Louis se smiješi od uha do uha na svoj veliki dan.

image
THE DUCHESS OF CAMBRIDGE AFP

„Vojvotkinja je snimila fotografiju tijekom ovog tjedna, prije nego što je krenuo prvi put u vrtić. Vojvoda i vojvotkinja sa zadovoljstvom dijele novu fotografiju princa Louisa", stoji uz fotografiju koju su podijelili s pratiteljima dan uoči prinčeva rođendana.

Nova fotografija kraljevske obitelji izašla ranije: Kraj princa Louisa nitko ne može ostati ozbiljan

Praksu da kraljevska djeca pohađaju vrtiće uvela je princeza Dijana, koja je i sama radila u vrtiću, s princom Williamom.

Louis se u javnosti posljednji put pojavio prilikom odlaska u kazalište sa starijim bratom princem Georgeom i sestrom princezom Charlotte. Iako se o privatnim životima kraljevske djece ne piše mnogo, nedavno je objavljena vijest kako su krenuli stopama svoje prabake kraljice Elizabete i postali strastveni ljubitelji konja i jahači, pa čak i maleni Louis. Svoje tehnike usavršavali su na njihovu imanju u Norfolku jašući ponije, pa će biti sjajni pratitelji kraljici, koja i sama jaše od svoje treće godine, baš kao i Louis.

Nikad viđena fotografija princa Louisa raznježila je sve: Neodoljivi slatkiš opet osvaja naciju

Linker
18. travanj 2024 15:56