Luka Nižetić
 Foto: Matija Djanjesic / CROPIX / CROPIX
Može li se tko poistovjetiti?

Dvije fotke zbog kojih danas svi ‘plaču od smijeha’ na društvenim mrežama: Luka Nižetić s 18 godina i mali Novak Đoković

Malo što je simpatično kao kada se slavne osobe znaju šaliti na vlastiti račun. Upravo to je pošlo za rukom pjevaču Luki Nižetiću i najboljem tenisaču svijeta, Novaku Đokoviću.

Poznati Splićanin Luka Nižetić (35) na Instagramu je objavio fotografiju staru 17 godina, kada je zavodio plavim pramenovima i dječačkim pogledom. Malo tko je ostao ravnodušan, a Lukin stil nasmijao je i kolumnisticu Andreu Andrassy. ‘Ovo je obrnuto od brutalero. Jesu ovo pramenovi na kapu? Spektakularno!’, piše Andrassy aludirajući na novu pjesmu ‘Brutalero’ s kojom se predstavio na Dori. ‘Pupoljak’, ‘mladi Val Kilmr’ i ‘Senna M’, samo su neki od komentara ispod fotografije.

Nešto više od pet milijuna pratitelja na Instagramu ima Novak Đoković (31) koji je s fanovima podijelio fotku staru preko 20 godina. Na njoj pozira sa svojom braćom, Đorđem i Markom, a sva su trojica identično odjevena u košulje i sakoe.

‘Braća! Ovo je fotografirano u Beogradu prije 100 godina kad nas je mama sve tjerala da nosimo istu odjeću. Može li se tko poistovjetiti?’, piše Novak. Osim tadašnje mode, malo tko nije primijetio goblene koji su tada bili apsolutni ‘must have’ u uređenju interijera.

Linker
24. travanj 2024 15:55