Splash News
POPUT BLIZANKE

Dvostruka doza Jennifer Lopez: I njezina dvojnica jednako je bombastična

Nakon što je cijelo ljeto snimala treću sezonu serijala 'Shades of Blue', slavna pjevačica i glumica u jesen je ušla s novim projektom – na koji je povela i svoju filmsku dvojnicu bez koje ne može.

Dvostruka doza Jennifer Lopez dočekala je sve obožavatelje na snimanju njezinog novog filma "Second Act" u New Yorku. Na prvi pogled izgledaju poput blizanki, što je idealno za kaskaderske dijelove filma koje njezina dvojnica mora snimati, a da je Jennifer itekako zadovoljna načinom na koji to odrađuje dokazuje i to što je s njom već surađivala na prijašnjem projektu. Naime, mnogo opasnijih i nezgodnijih scena Jennifer je imala u serijalu "Shades of Blue" u kojem glumi detektivku Harlee Santos, ali sve ono što je poznatoj pjevačici i glumici bilo previše odradila bi njezina kaskaderka – doduše, sve pod budnim okom 48-godišnje glumice.

Jose Perez / Splash News

Ništa drugačije nije niti na snimanju romantične komedije "Second Act" koju režira Peter Segal, a radi se o prvoj filmskoj ulozi Jennifer Lopez nakon filma "Lila & Eve" iz 2015. koji nije dobio dobre kritike.

Jennifer Lopez and BFF costar Leah Remini filming scenes for their upcoming movie Second Act where they will be playing supermarket workers in Astoria. New York, NY - Tuesday October 24, 2017, Image: 353787302, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news
Jennifer Lopez i Leah Rimini

Set je smješten u supermarketu u Queensu, a glavna kolegica joj je jedna od njezinih najboljih prijateljica Leah Rimini (47) pa zabave na snimanju ne manjka. Ipak, prije par dana iz takta su je izbacili paparazzi koji su se previše približili sceni pa smo imali prilike vidjeti poprilično ljutu Jennifer Lopez – koja im je neverbalno pokazala što misli o njihovom "njuškanju" oko seta.

Splash News

Linker
18. travanj 2024 12:14