Raznježila fanove

Dvostruko slavlje Kelly Rowland! Za 40. rođendan nije mogla dobiti bolji poklon: ‘Moje sretno mjesto‘

Osim što je nedavno rodila drugog sina, članica nekada vrlo popualrne grupe Destiny‘s Child proslavila je četrdeseti rođendan, a tu priliku je iskoristila kako bi se javila svojim obožavateljima uživo iz svog doma.

Pjevačica Kelly Rowland 21. siječnja je dobila drugog sina, Noaha Jona, sa suprugom Timom Weatherspoonom. Kako je ranije izjavila, nisu znali što bi radili tijekom karantene pa su pokušali dobiti još jedno dijete koje je njihov prvi sin Titan Jewell silno iščekivao.

"Suprug i ja smo bili usred COVID-a poput svih drugih... i nismo imali što za raditi", našalila se. "Rekli smo - zašto ne bi pokušali s još jednim djetetom. Vidjet ćemo što će se dogoditi i koliko će trajati", otkrila je tada Rowland.

Čitajte i: Kelly Rowland objavila sretne vijesti i otkrila što joj je najbitnije: 'Četrdeseta mi kuca na vrata'

Na svom Instagram profilu sada je podijelila fotografiju s novorođenčetom i raznježila mnoge svoje fanove.

"Moje sretno mjesto. Tako sam zahvalna", napisala je ponosna majka. Ime za svog bracu odabrao je upravo njihov sin Titan, no Rowland je priznala da se malo pribojava kako će sin prihvatiti bracu jer je navikao na svu pažnju svojih roditelja.

Veliko slavlje

Pjevačica je baš jučer navršila 40. godina te je prema nekim kriterijima starija rodilja. Tijekom proslave javila se uživo iz svog doma preko Instagram TV-a te otkrila da je kuću ukrasila mnoštvom balona, a dobila je i puno buketa cvijeća od čestitara.

Rowland je nedavno progovorila kako je bilo niz godina surađivati s planetarno popularnom Beyonce. Rowland je prošlog ljeta bila mentorica u TV emisiji "The Voice Australia", u kojem joj se jedan od kandidata, Chris Sebastian, požalio kako se boji da će zauvijek ostati u sjeni starijeg brata.

Čitajte i: Kelly Rowland rodila drugog sina: 'Suprug i ja nismo znači što bismo radili u karanteni, pokušali smo dobiti još jednu bebu'

Na to mu je pjevačica odgovorila sljedeće: "Znam taj osjećaj... Možeš li uopće zamisliti kako je to biti u grupi s Beyoncé? Svi su me stalno uspoređivali s njom, a onda sam i ja samu sebe mučila neprestano razmišljajući o tome... Kad si u bendu s nekim uspješnim poput Beyoncé, počneš preispitivati svaku svoju odluku, sumnjaš u sebe...Često sam razmišljala: 'Ne mogu nositi ovu haljinu jer će reći da želim biti kao B., ne mogu snimiti tu pjesmu jer previše zvuči kao B... Na kraju shvatiš - ma što god da napraviš, svejedno će nas uspoređivati. Tih deset godina (u bendu) osjećala sam se nelagodno, lagala bih kad bih rekla da mi sve to nije smetalo", iskreno je rekla. No, bez obzira na to, ona i Beyonce ostale su bliske sve do danas.

Linker
20. travanj 2024 00:12