Niksa Stipanicev / CROPIX
sreći nema kraja

Dvostruko slavlje u domu Antonije Mišure: Trudna sportašica otkrila spol bebe

Hrvatska košarkašica u srpnju je otkrila da sa suprugom očekuje njihovo prvo dijete. Tada je bila u 12 tjednu trudnoće, a sada je otkrila i spol bebe.

Košarkašica Antonija Sandrić (31), djevojački Mišura, i njezin suprug, košarkaš Marko Sandrić (31) pripremaju se za prve roditeljske korake. Antonija je prije mjesec dana objavila kako očekuju dijete, simpatičnom fotografijom na kojoj su pokazali ultrazvuk.

"Ove godine potpisala sam najvažniji ugovor u svojoj karijeri. Hvala ti dragi Bože što si mi dao šansu da osjetim kako je to biti majka", napisala je tada košarkašica. Novom objavom potvrdila je da očekuju djevojčicu - na Instagram Storyju otkrila je to simboličnim ružičastim balonima, a dodatni razlog za slavlje je i njihova četvrta godišnjica braka.

Niksa Stipanicev / CROPIX

Inače, Antonija i Marko poznaju se cijeli život, a ljubav između košarkaša i košarkašice se rodila u srednjoj školi, kada im je bilo 16 godina. Zaručili su se 2013. i dvije godine nakon vjenčali i to u katedrali svetog Jakova u rodnom Šibeniku. Još 2012. godine u intervjuu za Gloriju Antonija je priznala kako bi s Markom voljela imati dvoje djece. Na putu je sada prvo dijete koje bi na svijet trebalo doći početkom sljedeće godine.

Niksa Stipanicev / CROPIX

Linker
20. travanj 2024 02:46