Pogledi sve govore

Dvostruko slavlje velikog umjetnika: Damir i Milica Urban gledali se zaljubljeno kao prvog dana

Glazbenik i supruga koja je nedavno obranila doktorat iz filozofije, blistali su od sreće na promociji njegova novog albuma.

Glazbenik iz Rijeke Damir Urban predstavio je novi, dvostruki album imena “Lipanj, srpanj, kolovoz”, na druženju s novinarima i fanovima u Zagrebu. Uz njegov prateći bend podršku mu je dala i supruga Milica Czerny Urban. Privrženost i zaljubljenost ovog dugogodišnjeg para ne može se ne primijetiti, pozirali su zagrljeni uz izmjenu nježnih pogleda i poljubaca.

Dvostruki album otvara aktualni singl "Sama", pjesma za koju je Urban rekao kako govori sama za sebe - a upravo na toj pjesmi Milica i Damir su surađivali. Ona je, naime, režirala videospot u kojem su sudjelovale mnoge poznate Riječanke.

image
Damir i Milica urban na zagrebačkoj promociji
DARKO TOMAS/CROPIX

"Jako sam uzbuđena zbog ovog spota, ponajviše zbog divnih žena koje sam u njemu okupila. Osjećala sam da je cijelu priču, posvećenu i ispjevanu o ženama, potrebno ostaviti u potpunosti nama, tako da sam prvi puta snimala Damiru i bendu spot u kojem nikoga od njih nema. Svaka od žena koja se u spotu pojavljuje utjelovljuje i snagu i krhkost žena, one su dale spotu i svoje intimne priče, ali i simbolički i univerzalno progovorile u ime svih nas", kazala je Milica Czerny Urban oko spota kojim je htjela prenijeti snažnu poruku.

Pogledajte video

Čitajte i: Bračna i umjetnička sloga: Damir Urban predstavio spot koji mu je režirala supruga, a u kojem se pojavljuju poznate Riječanke

Dvostruki razlog za slavlje

Istoga dana kada su Urban&4 javnosti predstavili spot za pjesmu "Sama", koji je režirala Milica Czerny Urban, glazbenikova supruga je na Filozofskom fakultetu u Rijeci stekla titulu doktorice znanosti. O čemu se Damir pohvalio dan kasnije. "Jednostavno se ne mogu ne pohvaliti da je autorica spota za pjesmu 'Sama', koji je jučer premijerno prikazan, ujedno jučer i doktorirala. Kakav dan!", napisao je Urban.

Na novom albumu Urban&4 "Lipanj, srpanj, kolovoz" nalazi se još i Porinom nagrađena pjesma "Iskre", zatim "Pseća oluje", "Diva", "Kuće sjećanja" i "Nitko osim nas" kao i pjesme koje ljubitelji mogu tek sada po prvi put čuti: "Kavez nije dom", "Duža riječ" ili "Biram ptice".

image
Dan ranije proslavio je 53. rođendan
DARKO TOMAS/CROPIX

Čitajte i: Pričekao je s pohvalom! Damir Urban otkrio da u kući ima doktoricu znanosti: ‘Kakav dan!‘

A da Urbanovi izgleda vole slaviti duplo, pokazuje da su dan prije zagrebačke promocije proslavili Damirov 53. rođendan. “Igra velikih brojeva”, napisao je Urban uz fotografiju. Par se vjenčao 2007. godine te imaju troje djece.

image
Album 'Lipanj, srpanj, kolovoz'
DARKO TOMAS/CROPIX
Linker
05. ožujak 2024 19:15