VELIKI EMOTIVAC

Dwayne Johnson iznenadio studente s invaliditetom pokretnim videom: ‘Najveća srca‘

Glumac kojeg zovu ‘Čovjek Stijena‘ poslao studentima s invaliditetom videoporuku pa ih raznježio emotivnom gestom!

Procurila je videoporuka 50-godišnjeg glumca koju je uputio grupi od preko 400 učenika koji su dio državnog školskog okruga Parma City. Prema službenoj web stranici, P.A.C.T.S. (što je skraćenica od Parma Area Center for Transition Services), riječ je o dinamičnom programu osposobljavanja za zapošljavanje za studente s višestrukim invaliditetom.

Tijekom ovogodišnjeg nedavnog događaja koji se nije mogao održati posljednje dvije godine zbog pandemije COVID19, Johnsonova videoporuka iznenađenja prikazana je za sve učenike koji pohađaju srednju školu Parma.

"Ova poruka ide svim mojim prijateljima, svim učenicima P.A.C.T.S.-a u srednjoj školi Parma", započeo je glumac.

"Dečki, želim vam puno zahvaliti na nevjerojatnoj pozivnici koju ste mi poslali da dođem! Puno vam hvala, momci. Vidio sam video koji ste napravili da me pozovete, znam da ste se jako trudili. Svidjeli su mi se vaši nastupi... Vrlo ste talentirani."

Iako Johnson nije mogao osobno biti tamo, "Tu sam duhom i želim vam reći puno hvala na pozivu", obratio se studentima. "Želim da se vi momci provedete kao nikad dosad. Znam da ste skupljali sredstva za ovu nevjerojatnu akciju tijekom cijele godine i želim vam puno sreće'', dodao je.

"Također želim iskoristiti trenutak da se zahvalim svim nevjerojatnim studentskim kolegama, volonterima iz studentskog vijeća i Nacionalnog počasnog društva. Imate najveća srca na svijetu- i to osjećam sve do ovdje", rekao je.

Johnson je zaključio svoju poruku: "Volim vas dečki. I prije nego što odem, želim zahvaliti svim učiteljima i volonterima koji su omogućili ovo."

Linker
18. travanj 2024 11:34