Privatni album
Supruga mu je bezuvjetna podrška

EKSKLUZIVNO Andreja Vukojević: 'Moj Ogi ostaje u Rusiji do kraja, bodrit će svoju reprezentaciju!'

Nogometni svijet potresa vijest da je odlukom rukovodstva Hrvatskog nogometnog saveza Ognjen Vukojević (34) razriješen dužnosti suradnika stručnog stožera hrvatske reprezentacije i više neće biti član delegacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Dogodilo se to nakon što je Vukojević, nakon susreta Hrvatske i Rusije, na društvenim mrežama objavio sporan video u kojem govori 'Ovo je pobjeda za Ukrajinu i Dinamo', zbog čega je FIFA otvorila disciplinski postupak. Supruga Ognjena Vukojevića, Andreja, oglasila se oko nemilog događaja, a za Gloria.hr ispričala nam je i zanimljive crtice iz privatnog života njihove tročlane obitelji.

'Ogi je pokazao i dokazao svoju kompetenciju i sposobnost što se tiče sporta i odradio je posao vrhunski! Reagirao je emotivno jer je deset godina Ukrajina bila njegov drugi dom i nije bilo loše namjere niti političke poruke u izjavi. Prihvatio je sve s razumijevanjem i poštuje odluku HNS-a. Ostaje u Rusiji do kraja, bodriti svoju reprezentaciju!', stala je glasno i jasno u obranu svog supruga bivša misica i danas direktorica Službe marketinga u Hrvatskoj pošti Andreja Vukojević u izjavi za portal Gloria.hr.

Osim što je bio skaut u stručnom stožeru HNS-a, Ognjen Vukojević inače je skaut za istočni dio Europe, djelatnik Dinama Kijev iz Kijeva. K tome, ove će godine mjesec dana u Dubrovniku voditi nogometnu akademiju u Vrtovima sunca.

Privatni album
Andreja Vukojević

I dok Ognjen zbog poslovnih obaveza, koje uključuju višednevna putovanja, često izbiva iz njihova doma, Andreja gradi karijeru u Zagrebu. Par ima i 19-mjesečnog sinčića Luku, koji se rodio dva mjeseca nakon vjenčanja poznatog para. 'Čim je Luka napunio godinu dana, vratila sam se na posao. Jako mi je bitno biti ispunjena i na poslovnom planu, tako sam navikla i to je moj život. Prije mjesec dana napredovala sam na mjesto direktorice marketinga i zaista uživam u radu i volim svoj posao', otkrila nam je Andreja te dodala da je na poslu mirna jer Luka ima odličnu tetu čuvalicu. 'Luka je već pravi dječačić, iako mu i dalje govorim 'moja beba'. Hvala Bogu zdravo je i živo dijete, jako znatiželjan i hiperaktivan, ali obožavam iz dana u dan pratiti način na koji promatra svijet oko sebe i razvija se. Znam da svaka majka hvali svoje dijete, ali Luka je zaista miljenik svih koji ga upoznaju. A tetu čuvalicu Ivu jako voli tako da sam posve mirna na poslu jer znam da je u dobrim rukama', govori raznježena mama Vukojević koja je, u vrijeme kad je osvojila titulu misice, nosila prezime Ćupor.

Privatni album
Sinčić Luka kod kuće je pomogao tati u pakiranju kofera za Rusiju

Andreja je sa sinčićem kod kuće pratila svaku utakmicu u kojoj je igrala hrvatska reprezentacija, osim posljednje koju je pratila uživo s tribina u Sočiju. 'U Rusiju sam otputovala sa svojim prijateljima, a tamo sam srela i Izabel Kovačić, budući da smo bile na istoj tribini. Izuzetno je draga i lijepa. Od supruga naših nogometaša, poznajem i Ivanu Vidu koja je također bodrila vatrene. Atmosfera je tamo bila neopisiva, nabijena emocijama, od straha do suza i sve nas je redom koštala živaca, ali isplatilo se', otkriva te dodaje da je strastvena i glasna navijačica te da euforija svaki put zahvati i malenog Luku koji veselo plješće i 'stalno nešto izvodi dok traje tekma'.

Facebook
Andreja Vukojević i Izabel Kovačić

Nakon što se Ognjen vrati iz Rusije, skladna će tročlana zajedno otputovati u Dubrovnik. 'To nam je ljetna baza svake godine, čak smo i stan kupili u Dubrovniku. Krajem srpnja ćemo svi zajedno dolje i to će biti rezervirano samo za uživanje, obiteljsku idilu i punjenje baterija', rekla je za Andreja Vukojević.

Privatni album

Linker
21. travanj 2024 07:27