Luka i Borut Pahor
 Alan Kavčič
o obitelji, poslu, ljubavi...

EKSKLUZIVNO! Borut Pahor: Još učim uzvraćati ljubav

Slovenski predsjednik Borut Pahor u ekskluzivnom razgovoru za magazin Gloria u povodu 55. rođendana prvi put otkriva nepoznate detalje iz intimnog života, priznaje da je prema bližnjima dugo bio sebičan, no da se sada mijenja te da je sa životnom partnericom i sinom povezaniji nego ikad.

Borut Pahor na glasu je kao veliki šarmer, još iz manekenskih dana u mladosti ostao mu je nadimak Barbika, a zbog svojih ležernih objava, nimalo nalik na ukočene profile političara, postao je zvijezda Instagrama. Uz to, u karijeri ima najviše “trofeja” od svih slovenskih političara, devet pobjeda na raznim izborima i nijedan poraz. Bio je predsjednik parlamenta, predsjednik vlade, a od 2012. je predsjednik republike.

Žene ga vole, u odličnim je odnosima s prvom damom Amerike Melanijom Trump, a ne skriva ni toplo prijateljstvo s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović. U rijetkim slobodnim trenucima posvećuje se sportu, kojim ispituje granice svoje izdržljivosti, a obiteljski status posve mu je neformalan. Godinama je u vezi s odvjetnicom Tanjom Pečar, s kojom ima sina Luku, a premda ne stanuju zajedno, smatraju se sretnim parom. Na takav je koncept života, kaže Pahor, Tanja pristala prije 31 godinu, zna da joj je bilo teško i s vremenom je smanjio 'dozu sebičnosti'.

Alan Kavčič
Luka i Borut Pahor

Za novi broj Glorije slovenski je predsjednik govorio i o životnoj partnerici i što je za njega ljubav, o sinu koji je kao student politologije krenuo tatinim stopama, zašto mu je obitelj upravo sada važnija nego ikad, ali i o samoći nasuprot usamljenosti te voli li biti predsjednik.

Luka Pahor
Instagram
Instagram

Linker
18. travanj 2024 03:24