Ana Mihalić i Vedran Peteh
nova gloria donosi

EKSKLUZIVNO: Leon Lučev - veselje zbog četvrtog djeteta

Šibenski glumac LEON LUČEV otkriva da proživljava najsretnije trenutke: osim nagradi za najboljeg glumca na filmskom festivalu u Sarajevu veseli se i prinovi koju očekuje s partnericom, glumicom Jelenom Graovac

Stalno se brinem, ali kad bih zapisao što mi se sve dogodilo posljednjih mjeseci, shvatio bih da mi je zapravo super. Toliko je ljepote oko mene da ne znam što ću s njom - kaže šibenski glumac Leon Lučev (47), ovogodišnji dobitnik Srca Sarajeva za najboljeg glumca. Na 24. Sarajevo Film Festivalu trijumfirao je kao vozač kamiona u drami “Teret” srbijanskog redatelja Ognjena Glavonića (33), snimljenoj prema istinitom događaju s kraja 90-ih kada su srbijanske vlasti pokušavale zataškati zločine pa su hladnjačama prevozili tijela ubijenih Albanaca s Kosova u Srbiju te ih pokapali u neobilježene jame. Na kraju je zahvalio ekipi filma i redatelju... Ipak, najvažniju je zahvalu sačuvao za kraj.

- Hvala, Jelena - poručio je s pozornice svojoj novoj ljubavi, poslovnoj i životnoj partnerici Jeleni Graovac, glumici koja je 2013. diplomirala u klasi Lenke Udovički i Rade Šerbedžije na riječkoj Akademiji primijenjenih umjetnosti, a u lipnju je u Novom Sadu osvojila prestižnu Sterijinu nagradu za najbolju ulogu s predstavom “Jami distrikt”. Riječanka je u njegov je život ušla prošle godine, a za nekoliko mjeseci postat će roditelji.

Ekskluzivni intervju donosi novi broj magazina Gloria.

U paketu s novim brojem magazina Gloria po cijeni od 29,90 ne propustite hit marame, torbe i naočale savršene za ovo ljeto!

Linker
25. travanj 2024 03:21