Milica Mihajlović i Ivan Todorić
 Marko Todorov / CROPIX
NAPOKON SREĆA

EKSKLUZIVNO! Todorićeva Milica rodila u Zürichu!

Crne dane obitelji Todorić uljepšala je sretna vijest - stigla je prinova!

Milica Mihajlović i Ivan Todorić postali su roditelji. 33-godišnji poduzetnik koji odnedavno radi za hotelijersku kompaniju Karisma i godinu dana mlađa beogradska manekenka u jeku afere Agrokor unijeli su malo sreće u obiteljski košmar. No osim obitelji, slave i brojni njihovi prijatelji koji su s njima u Švicarskoj. Među prvima Ivanu je čestitao poduzetnik Igor Čimbur koji je cijelo vrijeme uz njega, a osim prijateljstva veže ih i kumstvo. Upravo je Čimbur zajedno s Ivanovom sestrom Ivom Balent u polikliniku Zollikerberg u Zürichu Milici i bebi donio golemog plišanog medu s kojim se pohvalio i na Instagramu, a nedugo nakon njega lijepu je vijest sa svojim prijateljima podijelila i ponosna teta Iva. U sretnom društvu u Švicarskoj nalazi se i Ivanova i Ivina majka.

Sreće i ponosa u obitelji Todorić danas ne nedostaje, vijest o prinovi na svojem blogu potvrdio je i sam vlasnik Agrokora, objavivši tekst pod naslovom 'Danas sam najsretniji čovjek na svijetu'.

- Sreća koja se ne može opisati riječima, ali koja jednostavno traži da se podijeli sa svima. A danas je takav dan. Rodio se još jedan Todorić, mali Vid! Sve na ovom svijetu mogu mi oduzeti, mogu me ponižavati i progoniti, ali najveću vrijednost nikada nisu i neće moći - moju obitelj. I za nju se nikada neću prestati boriti, objavio je Ivica Todorić.

Instagram

#wearebrothers #youwillneverwalkalone

A post shared by Cimbi (@cimbi12) on

Dijete je stiglo kao plod osmogodišnje ljubavi koja je planula 2009. godine u New Yorku. Ivan je tada bio na poslovnom putu, a nju je posao modela također odveo "preko bare" gdje je nosila revije. Milica je u srpskom izdanju časopisa Maxim za koji se potpuno i razgolitila 2009., izjavila da joj se upucavaju svi koji imaju dovoljno testosterona i hodaju na dvije noge. Jedan od njih bio je i najmlađi potomak dinastije Todorić pa je fatalni susret ubrzo rezultirao vezom koja je svoj krah doživjela nakon četiri godine, kada je Milica ljeto provela na Hvaru, a Ivan je bio viđen u zagrebačkom kinu u ugodnom ženskom društvu. Među njima je ponovno zaiskrilo u studenom 2013. na proslavi Miličina rođendana u Beču, nakon čega su svojoj ljubavi odlučili dati drugu šansu. Nesuglasice su daleko iza njih, a nova avantura tek ih čeka.

Zagreb, 081216.
Hotel Wetin.
Zavrsetak donatorske akcije Zaklada Vukovarsko novo sutra tvrtke ENNA. Donatorskom akcijom prikupljala su se sredstava za mobilni rendgen uredjaj za djecji odjel klinike Dr. Fran Mihaljevic.
Na fotografiji: Ivan Todoric, Milica Mihajlovic i Pavao Vujnovac.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
Marko Todorov / Hanza Media
Ivan Todorić i Milica Mihajlović

Linker
11. travanj 2024 01:53