Davor Matota
tri tjedna ranije

EKSKLUZIVNO Velika sreća u obitelji Vrdoljak, stigla djevojčica!

Zagrebačka glumica Tamara Vrdoljak rodila je djevojčicu hitnim carskim rezom. Mama i beba osjećaju se dobro i glumica jedva čeka da stignu kući, gdje ih uzbuđeno čekaju njezin suprug Danko Velimir Vrdoljak i sin Tomo.

Velika sreća vlada u obitelji Vrdoljak nakon što je 42-godišnja glumica rodila djevojčicu kojoj su odabrali ime Nuša. Iako je djevojčica na svijet stigla tri tjedna ranije, mama i beba su dobro. Tamara Vrdoljak je kroz drugu trudnoću prošla bez velikih problema: osim početnih mučnina, nije imala velikih problema, a cijelu trudnoću je i vježbala pilates.

- U prvoj trudnoći nisam imala mučnine, ali sam pola trudnoće morala mirovati. Sada sam aktivnija i otkad su mučnine i umor prestali, osjećam se odlično - otkrila nam je 42-godišnja glumica kada je bila u drugom tromjesečju trudnoće.

Spica / Zagreb 01.12.2018. / foto: Davor Matota / Tamara Vrdoljak ex  Garbajs  i suprug Danko Velimir Vrdoljak
Davor Matota
Na špici u prosincu prošle godine

Tamara je od prošlog ljeta u sretnom braku s primarijusem Dankom Velimirom Vrdoljakom, za kojeg se udala nakon mjesec dana veze, a u prosincu prošle godine otkrila je da očekuje svoje drugo dijete. Malenu Nušu s oduševljenjem kod kuće čeka 11-godišnji Tomo, njezin sin iz prvog braka, dok je djevojčica njezinom suprugu peto dijete.

Zagreb, 220319.
Premijera predstave Timm Thaler ili prodani smijeh u kazalistu  Tresnja.
Na fotografiji: Tamara Vrdoljak sa sinom.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević / Hanza Media
Tamara Vrdoljak sa sinom

Linker
03. travanj 2024 03:45