‘CHARLESOVA SPONZORUŠA‘

Ella Dvornik briše suze kreditnom karticom: ‘Netko mi je napisao da sam dno dna jer imam 15 godina starijeg muža‘

Popularna domaća influencerica definitvno zna kako ‘začepiti usta hejterima‘, a to je i učinila videom koji je mnoge nasmijao!

Domaća influencerica Ella Dvornik jedna je od onih koje nemaju dlake na jeziku, niti problem s bilo kakvom kritikom. Štoviše, kritike joj služe kao dobra inspiracija za kreiranje sadržaja na društvenim mrežama u kojima se šali na vlastiti račun. Nekoliko su puta "hejteri" pogrdno komentirali Ellin brak s 15 godina starijim Charlesom Pearceom, što ju nikada nije vrijeđalo. Sada je javnosti jasno dala do znanja što misli o takvim komentarima i o svom ljubavnom životu.

Čitajte i: Ella Dvornik priznala kako je operirala grudi: ‘Oporavak je bolan, ožiljci mi se ne sviđaju, ali nisam požalila‘

Briše suze kreditnom karticom

"Netko mi je napisao na TikToku da sam dno dna jer imam 15 godina starijeg muža, s pretpostavkom da godine donose bogatstvo. Sad ću vam nešto reći. Godine donose bogatstvo - u znanju, iskustvu, emocijama i samopoštovanju. Najviše donose bogatstvo kad se vi osjećate dobro i znate da ste zaradile svoj novac i ne ovisite o drugima - pričam o financijskoj slobodi, o emotivnoj slobodi. Slabom muškarcu je vrijeđanje samo imitacija snage. Nekome tko nije digao guzicu će uvijek žena biti sponzoruša. Ja imam svoje kartice, svoj novac i svoj posao, mog muža nadopunjuje moja ustrajnost, motivacija i kvaliteta. Mi smo tim, mi radimo skupa, jedno za drugo, ali i odvojeno. Ne ovisimo jedan o drugome. Nemojte da vaše spolovilo umanjuje vašu vrijednost. 21. stoljeće je i budimo realni, žene su preuzele ovu generaciju AS THEY FU*KING SHOULD! Own it!", napisala je influencerica u opisu videa na Instagramu na kojem "briše suze" kreditnom karticom i ispija pivo.

Čitajte i: Ella otkrila što bi voljela raditi nakon ere Instagrama: 'Da imam priljev zarade bez da se konstantno eksponiram'

'Charlesova sponzoruša već osam godina'

Ubrzo je objavila i drugi video na sličnu temu, a u kojem je ironično izjavila da je s Charlesom samo zbog novca.

"Pitala sam Charlesa što dobijem nakon osam godina kao njegova sponzoruša, i da, bili ste u pravu, totalno gubljenje vremena. Šalimo se naravno… ili ne", napisala je u opisu videa koji je mnoge nasmijao.

Ella i 15 godina stariji Charles upoznali su se još 2014. godine u Londonu, a dvije godine kasnije su se i zaručili. Vjenčali su se 2019. godine u Los Angelesu, a zajedno imaju dvije kćerke - Balie i Lumi koje javnost obožava!

Linker
23. travanj 2024 10:22