Ella Dvornik / Facebook
U TROJE JE LJEPŠE

Ella Dvornik na romantično putovanje povela mamu i zaručnika

Blogerica Ella Dvornik, koja sa zaručnikom Charlesom Pearceom živi u Londonu, trenutačno uživa u odmoru na Sardiniji, a na putovanju im se pridružila i njezina majka Danijela Dvornik.

Iako je Danijela Dvornik prije nekoliko dana svojim pratiteljima na Facebooku napisala da pakira kofere, ali još ne želi otkriti lokaciju na koju ovog puta putuje, planove joj je pomrsila 26-godišnja kći otkrivši njihovo odredište - Sardiniju.

- Odoh ja na Sardiniju s Charlesom i mamom. Nazvala bih to odmorom, al' čim su Charles i mama u kombinaciji mora da je neki moj skriveni mazohizam. Bacit ću se s broda. Nemojte me tražiti - napisala je na svojem Facebook profilu Ella Dvornik. Iako trenutačno uživaju na plažama talijanskog otoka, trojcu putovanje nije krenulo najbolje. Naime, pokvario im se automobil na izlazu iz Ljubljane te su umalo zakasnili na let iz Venecije za Sardiniju.

Naposljetku se sve dobro završilo pa sada Ella i Danijela dijele fotografije s obiteljskog izleta, a popularna blogerica otkrila je da je prvi put prespavala na brodu - što joj nije baš najbolje odgovaralo.

Linker
22. listopad 2021 09:19