Ella Dvornik / Instagram
10 dana kasnije...

Ella Dvornik pokazala kako stvarno izgleda žena nakon porođaja

Sa svojim obožavateljima dijeli 'sve i svašta': pratili su tako tijek njezine trudnoće, potom i 51-satni dolazak prinove na svijet, a sada je Ella Dvornik pokazala kako zapravo izgleda žena nakon porođaja, bez uljepšavanja.

Blogerica Ella Dvornik postala je prvi put majka 12. studenoga. Rodila je u zagrebačkoj privatnoj poliklinici Podobnik u 37. tjednu trudnoće i odmah otkrila da su dolazak kćeri Balie Dee Dvornik čekali čak 51 sat. Blogerica sa svojom djevojčicom sada uživa u novom domu u Zagrebu, zajedno sa zaručnikom Charlesom Pearceom, a sa svojim pratiteljima redovito dijeli prve majčinske trenutke i iskustva. Tako je, između ostalog, pokazala kako žensko tijelo izgleda nakon porođaja.

- 10 dana nakon porođaja. Nema trbušnjaka – napisala je Ella uz objavljenu fotografiju, a njezine obožavateljice odmah su je krenule tješiti. "Ja tako izgledam tri godine nakon poroda" i "Ja tako izgledam, a nisam niti rodila" – samo su neki od komentara ispod fotografije na kojoj je popularna blogerica pokazala svoj trbuh.

Ella i Charles u prvim roditeljskim danima uživaju, a za svaku nedoumicu i pomoć tu je njezina majka Danijela Dvornik koja, osim što uskače oko bebice, radi red i u njihovom novom domu.

Linker
15. travanj 2024 16:35