Instagram
OTKRILA IME

Ella Dvornik rodila i pokazala bebu: Dramatičan dolazak čekali 51 sat!

Posljednjih dana, ali i sati, obožavatelji obitelji Dvornik s nestrpljenjem su pratili svaku Ellinu objavu iz zagrebačke poliklinike u kojoj je iščekivala porod. Konačno, beba je stigla, a Dvornikovi svoju sreću i ponos ne kriju.

Blogerica i kći pokojnog kralja funka Dine Dvornika, 26-godišnja Ella Dvornik, u zagrebačkoj privatnoj poliklinici Podobnik u 37. tjednu trudnoće na svijet donijela svoje prvo dijete, djevojčicu koju je odmah i predstavila na Facebooku.

'51 sat smo čekali dramatičan dolazak na svijet ovog malenog stvorenja. I napokon je ovdje. Dame i gospodo... Balie Dee Dvornik - Pearce', napisala je Ella uz fotografiju sa svojom djevojčicom koju je na svijet donijela u noći 12.studenoga.

Ella je hospitalizirana prije tjedan dana, tik nakon partija iznenađenja koji je za nju uz pomoć prijatelja organizirao njezin zaručnik Charles Pearce. Tzv. baby shower održan je u kući u blizini Zagreba, a Ella je tada izjavila kako je od šoka i uzbuđenja zbog zabave iznenađenja gotovo rodila. I, šala nije bila daleko od istine – već dan kasnije zbog slabosti, ali i prvih trudova, smještena je u rodilište iz kojega se posljednjih dana svakodnevno javljala pratiteljima i prijateljima, nestrpljiva da njezino prvo djetešce stigne na svijet.

Sretni dan konačno je stigao, a pred mladom mamom najuzbudljivije je i najsretnije životno razdoblje.

Linker
14. travanj 2024 16:04