Charles Pearce i Ella Dvornik
 Ante Čizmić / Hanza Media
JOŠ UVIJEK KUĆNA RADINOST

Ella ošišala Charlesa i poručila fanovima: 'Morate platiti pretplatu'

Iako je karantena završena, a frizerski saloni otvoreni već više od tjedan dana, influencerica Ella Dvornik primila se škara i napravila zabavu za cijelu obitelj.

Domaća influencerica Ella Dvornik (29) i izvan karantene 'brusi' različite talente. Ovoga se puta primila škara i mašinice te je svom suprugu Charlesu napravila novu frizuru.

Britanski digitalni stručnjak oduševljeno je pozirao, a Ella je u opisu fotografije napisala: ''Ošišah starog lisca''.

Facebook/Ella Dvornik
Ella Dvornik ošišala supruga Charlesa i oduševila fanove

Fotografija je skupila preko osam tisuća lajkova, a naravno da nisu izostali i zafrkantski komentari na račun Elle i Charlesa.

''A gdje je slika stražnje strane?'', upitala je jedna pratiteljica dok je Ella u svom stilu odgovorila: ''Morate platiti pretplatu''. Fanovi su joj predložili da bi mogla držati tečaj iz frizerstva i da ga je ošišala kao prava frizerka. ''Nekako mi njegov pogled govori, bojim se pogledati kako je ispalo! Dobar posao Ellić''.

Ella često sa svojim fanovima dijeli zabavne fotke iz obiteljske svakodnevice. Nedavno su ona i suprug dobili drugo dijete, a ''mala Dvornikova'' slovi kao jaka žena ''bez dlake na jeziku'' i često se šali na vlastiti račun kada je majčinstvo u pitanju.

Čitajte i:

Ella Dvornik na romantično putovanje povela mamu i zaručnika

Balie, Charles i Ella Dvornik Pearce: Blagdani u slatkom iščekivanju

Ella Dvornik u strahu od drugog porođaja govori o svom iskustvu s Balie: Evo što joj je bilo najgore

Linker
15. travanj 2024 11:24