Ella Dvornik
 Instagram
Nakon pet godina

Ella se pohvalila: Nova tetovaža dirljiva je posveta koja je mnogima izmamila suze na oči

Kći kralja funka odlučila je nakon dulje pauze na tijelo staviti još jedan trajni ukras, a poruka koju je prekopirala na ruku zauvijek će je podsjećati na voljenog oca.

Ella Dvornik je u novom videu na YouTubeu otkrila da se ponovno tetovirala, video naziva "Nakon pet godina pala je nova tetovaža!" otkriva kako izgleda jedan tipičan dan mame s dvije malene djevojčice i kada je uspjela u hranjenje i čuvanje djece ugurati i izradu tetovaže.

No, ono što je posebno dirljivo u Ellinom novom ukrasu na tijelu je značenje, koje bi mnogima moglo zasuziti oči, na ruku si je ispisala riječi svog oca Dine Dvornika.

“Puno vas voli i poštuje vaš smušeni muž i otac Dino Dvornik”, piše na tetovaži, Dininim rukopisom.

YouTube
Ella Dvornik odlučila je izraditi novu tetovažu, nakon pet godina.

“Puno vas voli i poštuje vaš smušeni muž i otac Dino Dvornik”, piše na tetovaži, Dininim rukopisom.

Doputovala iz Švicarske

Tu poruku Danijela i Ella dobile su od Dine, na razglednici koju im je poslao iz Švicarske. Istu razglednicu Danijela je prošle godine objavila na svojoj društvenoj mreži. Udovica Dine Dvornika tada je objasnila da je kartolinu slučajno pronašla.

"Doduše prije bi On došao kući nego kartolina, ali bitna je namjera i trenutak iznenađenja kao i sama poruka. I danas dok sam nešto tražila, naletim na ovu kartolinu koja me jednako oduševi kao onda prije mnogo godina. Gdje su nestali takvi muškarci?", napisala je tada Ellina majka.

YouTube
Najnovija tetovaža Elle Dvornik, intimna je posveta njezinom ocu Dinu, legendi hrvatske glazbe.

I Danijela taj put, kao i sada Ella u videu, otkrile su kako im je Dino često pisao i ostavljao poruke. "Ova mi je posebna jer tu baš spominje obje i da se ne zaboravi odlučila sam je istetovirati", kazala je Ella u svom vlogu. Pratitelji Ellinog YouTube kanala su oduševljeni tetovažom i originalnom uspomenom na oca, legendu hrvatske glazbene scene.

Pročitajte i:

Ella Dvornik zaprijetila mami Danijeli: 'Ovo ti je zadnja beba koju ćeš imati'

Uživanje nakon svega što je prošla: 'Ne vraćam je natrag!'

Danijela Dvornik o tretmanu 'smrzavanja sala': 'Lako sam pristala, zadovoljna sam'

Ella Dvornik mršavi punom parom: U 12 je dana izgubila tri kilograma bez vježbanja, a ciljevi su jasni

Linker
15. travanj 2024 17:45